Δύο βραβεύσεις για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

Δύο βραβεύσεις για την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα Hellenic Responsible Business Awards 2024

Για την προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και την εταιρική υπευθυνότηταβραβεύθηκε για μία ακόμη φορά η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ με δύο διακρίσεις στα HellenicResponsible Business Awards 2024. Η εταιρεία απέσπασε χρυσό βραβείο για τοΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δημοτικών Σχολείων «Κάνε ένα βήμα για την Υγιεινήδιατροφή» και ασημένιο βραβείο για την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2022, στην οποίαπαρουσίασε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της σχετικά με την κοινωνία, τη χρηστήδιακυβέρνηση και το περιβάλλον.

Ειδικότερα, η ηγέτιδα εταιρεία λαχανικών βραβεύθηκε για το Εκπαιδευτικό ΠρόγραμμαΔημοτικών Σχολείων «Κάνε ένα βήμα για την Υγιεινή διατροφή», το οποίο υλοποιείταιαπό το σχολικό έτος 2021-2022 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στηΘεσσαλονίκη, έχοντας υποδεχθεί μέχρι σήμερα περισσότερους από 6.000 μαθητές απότην Κεντρική Μακεδονία.

Με στόχο την ενημέρωση των παιδιών γύρω από τηνισορροπημένη διατροφή και τη σπατάλη τροφίμων, η εταιρεία συμβάλλει στην
καλλιέργεια υγιεινών συνηθειών και στη διάδοση της διατροφικής αξίας των λαχανικών, μέσα από ένα πρόγραμμα βιωματικών παιχνιδιών και διαδραστικών δραστηριοτήτων, τοοποίο λαμβάνει διαρκώς εγκωμιαστικά σχόλια και ποσοστό ικανοποίησης μαθητών,
γονέων και εκπαιδευτικών 100%!

Παράλληλα, η ΜΠΆΡΜΠΑ ΣΤΆΘΗΣ τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία«Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας» για τη δημοσιευμένη Έκθεση ΒιώσιμηςΑνάπτυξης 2022, η οποία αποτυπώνει τις επιδόσεις και τις πρωτοβουλίες της εταιρείας ωςπρος τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της, το πλάνο δράσεων και τη συνεισφορά της για την ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου, καθώς και το πλαίσιολειτουργίας σχετικά με τους δείκτες χρηστής διακυβέρνησης.

Η εταιρεία, μέσα από τησυγκεκριμένη έκθεση, κοινοποιεί την ESG στρατηγική της, καθώς και τους στόχους στουςοποίους έχει δεσμευτεί, ενισχύοντας τη διαφάνεια και υπογραμμίζοντας την υπεύθυνη στάση της, λειτουργώντας με προτεραιότητα και με σεβασμό προς το περιβάλλον, τουςεργαζομένους της και την κοινωνία.

Η κ. Κατερίνα Μακρίδου-Ωραιοπούλου, ESG Corporate Communication Director της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, δήλωσε: «Η διπλή βράβευση στα Hellenic Responsible Business Awards 2024 επισφραγίζει το δίπτυχο της λειτουργίας μας: τη δέσμευσή μας στη βιώσιμηανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό. Με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στο μέλλον,αλλά και στο κρίσιμο παρόν, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με συνέπεια τιςπροσπάθειές μας και το όραμά μας να προσφέρουμε όχι μόνο ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα, αλλά και έργα που «μας κάνουν καλό»!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter