Δύο «καρφιά» Γεραπετρίτη σε Δένδια μέσα σε λίγες μέρες

Ένα βιτριολική «καρφί» επιφύλασσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης για τον Νίκο Δένδια κατά τη διάρκεια του «μασάζ» των «γαλάζιων» μελών της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο υπουργός Εξωτερικών αφήνει αιχμές για τον προκάτοχο του.

Κατά την τρίωρη «κοινοβουλευτική ενημέρωση», ο κ. Γεραπετρίτης φέρεται να ανέφερε ότι δεν υπήρχε καν το Κυπριακό στην ατζέντα του ΟΗΕ πριν ο ίδιος αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο.

Στο ίδιο μοτίβο, ο υπουργός και θύμα του Predator είχε «κεράσει» φαρμάκι τον έτερο «παγιδευμένο» από το κακόβουλο λογισμικό υπουργό στην ενημέρωση όλων των μελών της εν λόγω Επιτροπής, η οποία διεξήχθη μετά την τελευταία συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη.

Τότε, ο υπουργός Εξωτερικών είχε υποστηρίξει πως επί ημερών του στο συγκεκριμένο υπουργείο οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεισφορά του προκατόχου του.

Θυμηδία προκαλεί το γεγονός ότι «γαλάζια» στελέχη προσπαθούσαν το βράδυ της Τρίτης να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για τις απανωτές αιχμές του κ. Γεραπετρίτη στον κ. Δένδια, λέγοντας πως τα πυρά του υπουργού Εξωτερικών είχαν ως στόχο τον γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Σε δύσκολη θέση Σκυλακάκης – Κεφαλογιάννη

Η είδηση, ωστόσο, από την τελευταία «κοινοβουλευτική ενημέρωση» των μελών της ΚΟ της ΝΔ ήταν η απόρριψη του νέου χωροταξικού πλαισίου για τον τουρισμό. Ο υπουργός Εξωτερικών φέρεται να τόνισε πως έχει σοβαρές αντιρρήσεις, πως το σχέδιο θα επανεξεταστεί και δεν θα «περάσει έτσι», αφού ήδη η αξιωματική αντιπολίτευση έχει καταθέσει Ερώτηση και κάνει λόγο για «γκριζάρισμα» νησιών και βραχονησίδων στο Ανατολικό Αιγαίο.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει σε άβολη θέση τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Τουρισμού, Θεόδωρο Σκυλακάκη και Όλγα Κεφαλογιάννη αντίστοιχα, οι οποίοι έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη σύνταξη του νέου χωροταξικού για τον τουρισμό.

Διαβάστε επίσης

McDonald’s: Ένας νεκρός και δεκάδες άρρωστοι στις ΗΠΑ εξαιτίας βακτηρίου σε χάμπουργκερ

UEFA: Tα κέρδη της πάνω από τις ζωές όλων – Για να μη χάνει ευρώ, με αστείες δικαιολογίες αποφεύγει αναβολές αγώνων λόγω θανάτου

ΠΑΣΟΚ: Κοινοβουλευτικό τεστ σύγκρουσης Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη υπό το φόβο του θολού στίγματος

FT: Απόρρητη έκθεση καταγράφει επιθέσεις του IDF σε κυανόκρανους του ΟΗΕ – «Χρησιμοποιήθηκε ακόμη και λευκός φώσφορος»

28η Οκτωβρίου 1940: Ο Μεταξάς, η 4η Αυγούστου και το «ΟΧΙ» του 1940 μέσα από τις σελίδες του Βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού

ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία: Πρώτη φορά πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί σε ματς του NBA (Video)

Κύρτσος για την επίσκεψη Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο: «Είναι σαν να προεξοφλεί νέα καταστροφή τύπου Τεμπών»