Δύο γυναίκες πνίγηκαν, μία στην Βάρκιζα και μία στους Νέους Πόρους Πιερίας

Δύο γυναίκες πνίγηκαν, μία στην Βάρκιζα και μία στους Νέους Πόρους Πιερίας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI

Μία 70χρονη γυναίκα στη Βάρκιζα και μία 71χρονη στους Νέους Πόρους Πιερίας έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Βουλιαγμένης, ότι τις απογευματινές ώρες χθες, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μία 70χρονη ημεδαπή, από την παραλία της Βάρκιζας. Η γυναίκα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ¨ της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια 71χρονη ημεδαπή, από την παραλία Νέων Πόρων Πιερίας. Αρχικά, στη 71χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης:

ΑΔΕΔΥ: Να στελεχωθεί με προσωπικό η Επιθεώρηση Εργασίας

Χανιά: Σοβαρά τραυματισμένα τρία νεαρά άτομα που εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ

ΕΛ.ΑΣ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Αμερικανού τουρίστα στην Αμοργό

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter