Δρ. Ρουθ: Πέθανε στα 96 της η διάσημη σεξουαλική θεραπεύτρια

Δρ. Ρουθ: Πέθανε στα 96 της η διάσημη σεξουαλική θεραπεύτρια

H Ρουθ Γουεστχέιμερ, η θεραπεύτρια που έγινε φιγούρα της ποπ κουλτούρας και διάσημη ως Δρ. Ρουθ καθώς ενθάρρυνε τους Αμερικανούς να κάνουν σεξ με ασφάλεια, συχνά και δημιουργικά, πέθανε σε ηλικία 96 ετών, όπως αναφέρει η Washington Post.

Η Δρ. Ρουθ Γουεστχάιμερ πέθανε την Παρασκευή στο σπίτι της στο Μανχάταν, ανέφερε η εφημερίδα επικαλούμενη τον εκπρόσωπό της. Η Γουεστχάιμερ, η οποία έφυγε από τη ναζιστική Γερμανία όταν ήταν παιδί, είπε ότι έμαθε για πρώτη φορά για το σεξ όταν ήταν 10 ετών και πήρε το «εγχειρίδιο γάμου» των γονιών της από ένα κλειδωμένο ντουλάπι.

Αυτό που είδε σε αυτές τις σελίδες θα οδηγούσε σε μια καριέρα που περιλάμβανε διεθνή φήμη, βιβλία, εκπαιδευτικά βίντεο, διαλέξεις, θέσεις διδασκαλίας, ραδιοφωνική εκπομπή, αμέτρητες τηλεοπτικές εμφανίσεις, μια συνδικαλιστική στήλη και ακόμη και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «Καλό σεξ».

Γνωστή παγκοσμίως ως «Δρ Ρουθ», η ψηλή κυρία των 140 εκατοστών με τη χαρακτηριστική γερμανική προφορά και την αέναη ευθυμία κήρυττε τις χαρές του καλού σεξ, του σπουδαίου σεξ και, κυρίως, του ασφαλούς σεξ.

Η γυναίκα που έμελλε να γίνει μια από τις πιο γνωστές γκουρού του σεξ στον κόσμο έχασε την παρθενιά της στα 17 της σε μια έναστρη νύχτα σε μια σοφίτα σε ένα κιμπούτς. «Περάσαμε πολλές νύχτες σε εκείνο τον αχυρώνα … αλλά θυμάμαι εκείνη την πρώτη φορά πιο έντονα από όλες, γιατί δείχνει ότι όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, η πρώτη εμπειρία μπορεί να είναι πολύ απολαυστική», έγραψε στην αυτοβιογραφία της το 2001, «All in a Lifetime».

Διαβάστε επίσης

Μαύρη προπαγάνδα υπέρ της ακρίβειας

Το φράγμα του Ασωπού: Μια Συνεχής Αναμονή που Κοστίζει Ζωές και Γη

Μπάχαλο στη χώρα: Ο Μητσοτάκης λέει για «αμυντικά κενά» και ο πρώην ΓΕΕΘΑ τον άδειαζε ένα μήνα νωρίτερα

Ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ προειδοποιεί: Θα υπάρξουν διεθνή εντάλματα σύλληψης για ισραηλινούς ηγέτες

Ράπισμα από την Ευρώπη: Τα μοτίβα των pushbacks από τις ελληνικές Αρχές

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter