Δούκας – Γερουλάνος: Η μάχη της Αττικής – Κεντρικές ομιλίες (Videos)

Διπλό κάλεσμα προς μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να μετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ της 6ης Οκτωβρίου απευθύνουν απόψε στην Αθήνα οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, βουλευτής Α΄Αθήνας και Χάρης Δούκας, δήμαρχος Αθηναίων που διεκδικούν τα ηνία της Χαριλάου Τρικούπη.

Από την οδό Σταδίου, μπροστά στην Παλαιά Βουλή, ο Παύλος Γερουλάνος, και από το κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου στο Πεδίον του Αρεως ο Χάρης Δούκας αναπτύσσουν τα επιχειρήματα υπέρ της υποψηφιότητάς τους ως τη βέλτιστη επιλογή για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις κεντρικές τους ομιλίες στην Αττική.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας διεκδικεί την προεδρία του κόμματος με σύνθημα «Ενώνουμε Δυνάμεις»,στην κοινωνία, και «κερδίζουμε όλοι μαζί την ελπίδα στις 6 Οκτώβρη!». Τονίζει ότι χρειάζεται ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό, συμμετοχικό, πλειοψηφικό που θα οδηγήσει προς μια προοδευτική διακυβέρνηση και τον εκδημοκρατισμό της εξουσίας.

YouTube video player

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, αναδεικνύει το μότο «Ήρθε η ώρα» για πορεία νίκης του ΠΑΣΟΚ και αναγέννησης της χώρας. Ζητά την ψήφο για αλλαγή ηγεσίας και νέα πορεία νίκης, με βάση το τρίπτυχο Σχέδιο για την κοινωνία-Κόμμα που ακούει την κοινωνία- Ενότητα με προοπτική.

Διαβάστε επίσης

«Persona non grata» για το Ισραήλ ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ – Του απαγορεύει την είσοδο στη χώρα

Έλληνας νεκρός από την επίθεση ενόπλων στο Τελ Αβίβ – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Πυριτιδαποθήκη η Μέση Ανατολή: «Πιθανή η στόχευση πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν» – Έντονη κινητικότητα στον Λίβανο

Καρυστιανού για Τέμπη: Ολοφάνερη προσπάθεια χειραγώγησης του Ευρωκοινοβουλίου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Αμαρτωλές συμβάσεις με κονδύλια της ΕΕ που… γλίστρησαν στο χιόνι – Εισαγγελική έρευνα για το «γαλάζιο» πάρτι αναθέσεων

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί Χατζηδάκη στη Βουλή για τις τραπεζικές αυθαιρεσίες