Δοξιάδης αδειάζει Μητσοτάκη: Το ΠΑΣΟΚ, ο Μάνος και το Ποτάμι σε έκαναν πρωθυπουργό

Δοξιάδης αδειάζει Μητσοτάκη: Το ΠΑΣΟΚ, ο Μάνος και το Ποτάμι σε έκαναν πρωθυπουργό

Ο Απόστολος Δοξιάδης, μέχρι πρότινος θερμός υποστηρικτής της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω άρθρου του αφήνει σαφείς υπονοούμενα για τη διαχείριση των πυρκαγιών από το «επιτελικό» κράτος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία όπως αναφέρει πάει να ρίξει τις ευθύνες για τις πυρκαγιές στις περιβαλλοντικές συνέπειες.

Ο κ. Δοξιάδης δείχνει την απογοήτευσή του για τον τρόπο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού, ενώ «προστατεύει» τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τονίζοντας πως με την πείρα του και το έργο του, έχει βοηθήσει σημαντικά την κυβέρνηση και δεν μπορεί να είναι «ο μοναδικός υπεύθυνος» για τα όσα έγιναν.

Σε σημείο μάλιστα του άρθρου του αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο ευρύτερος κεντρώος χώρος έφερε, ψηφίζοντας μαζικά, τον Μητσοτάκη και στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην εξουσία, ενώ από εκεί και πέρα τα κεντροαριστερά, τα κεντρώα και τα φιλελεύθερα στελέχη της κυβέρνησής του, προερχόμενα κυρίως από το ΠΑΣΟΚ, τη Δράση και το Ποτάμι, αποτελούν, εκτός των αναμφισβήτητων ικανοτήτων τους, τα σύμβολα ενός νέου προσώπου της Νέας Δημοκρατίας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter