Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Στα χέρια της ΕΛΑΣ βασικός ύποπτος για τον φόνο του τοπογράφου

Σημαντική πρόοδο φέρεται έχει κάνει η Ελληνική Αστυνομία στις έρευνές της για την διαλεύκανση της δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, που έλαβε χώρα το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθη βασικός ύποπτος, μετά την ανάλυση του κινητού του 54χρονου. Πρόκειται για άτομο γνωστό στις Αρχές, ελληνικής καταγωγής. Παράλληλα, άτομα που γνωρίζουν την υπόθεση και θεωρούνται κομβική σημασίας μάρτυρες για την επίλυσή της καταθέτουν στην Ασφάλεια.

Καθώς το αυτόφωρο για την ανθρωποκτονία έχει παρέλθει, υπάρχει επικοινωνία μεταξύ ΕΛΑΣ και εισαγγελικών Αρχών, εάν υπάρξουν τα κατάλληλα στοιχεία, να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης.

Η κηδεία του 54χρονου

Το απόγευμα της Παρασκευής, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στο Χαλάνδρι, η κηδεία του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε το πρωί της περασμένης Τρίτης (2/7) μέσα στο αυτοκίνητό του στο Νέο Ψυχικό.

Συντετριμμένοι η οικογένειά του, τα παιδιά του, οι φίλοι του καθώς και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και τους βοήθησε μέσω της δουλειάς του, με λουλούδια στα χέρια αποχαιρέτησαν τον 54χρονο τοπογράφο ενώ λευκά στεφάνια ήταν στο προαύλιο και στην είσοδο της εκκλησίας.

Διαβάστε επίσης

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση-βόμβα για δύο δημοψηφίσματα από τους 87 – Ολόκληρο το κείμενο – Ενωτική ομιλία ετοιμάζει ο Κασσελάκης

Ανεξέλεγκτη η ακρίβεια και με τον Θεοδωρικάκο – Ερχονται ανατιμήσεις σε φάρμακα και ρεύμα, αλλά ο Μητσοτάκης θριαμβολογεί

Το τρίγωνο του αίματος: Μύκονος, Ψυχικό, φυλακές Κορυδαλλού – Την Κυριακή στο Documento

«Πυρά» ΟΕΝΓΕ κατά Άδωνη: «Ο υγειονομικός σώζει ανθρώπινες ζωές, το αντίθετο από αυτό που κάνει ο Γεωργιάδης»

Στέφανος Κασσελάκης στην Αυγή: Πρόταση αυτοδιαχείρισης της εφημερίδας από τους εργαζόμενους ή συνδιαχείρισης με τον ΣΥΡΙΖΑ