Δολοφονία Κατσούρη: Δίωξη σε 5 αξιωματικούς της ΕΛΑΣ

Όσα δεν κατάφερε με τις ενέργειες τις η ΕΛΑΣ, οφείλει να αποδείξει από μεριάς της η δικαιοσύνη στην υπόθεση δολοφονίας του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Συγκεκριμένα η εισαγγελία εφετών διαφώνησε με την απόφαση της εισαγγελέως πρωτοδικών πάνω στο σκεπτικό αρχειοθέτησης της υπόθεσης, καθώς έκρινε πως πρέπει να ασκηθούν διώξεις κατά 5 αξιωματικών της ΕΛΑΣ οι οποίοι την επίμαχη βραδιά των επεισοδίων μεταξύ οργανωμένων οπαδών της κροατικής Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οπαδών της ΑΕΚ, ήταν σε κομβικές θέσεις στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ, τη γενική αστυνομική διεύθυνση και τη διεύθυνση ασφαλείας.

Υπενθυμίζουμε πως από μεριάς της η ΕΛΑΣ διενήργησε ΕΔΕ, το αποτέλεσμα της οποίας είχε δημιουργήσει ντόρο καθώς έριχνε στα μαλακά τους υπευθύνους αξιωματικούς. Ενδεικτικά τους είχε επιβάλει χρηματικά πρόστιμα και επίπληξη.

Ο εισαγγελέας εφετών είχε τη γνώμη ότι στοιχειοθετείται το αδίκημα της έκθεσης σε βαθμό κακουργήματος για τους πέντε αστυνομικούς. Το αδίκημα διέπεται από ενδεχόμενο δόλο ως προς την επέλευση του κινδύνου και από αμέλεια ως προς το αποτέλεσμα του τραυματισμού και του θανάσιμου τραυματισμού του φιλάθλου Μ. Κατσούρη.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα χαλιά των 18.000 ευρώ που πήρε στο υπουργείο με απευθείας ανάθεση η Κεφαλογιάννη (Photos)

«Απηύδησε» μέχρι και ο Πορτοσάλτε με τα χαλιά της Κεφαλογιάννη (Video)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Πάρτι απευθείας αναθέσεων για χαλιά, ταπετσαρίες, κουρτίνες και… coffee table

Από… μαλλί και μετάξι! Με δύο χαλιά της Μοιραράκη αξίας 18.000 ευρώ η διακόσμηση του γραφείου της Όλγας Κεφαλογιάννη

Απάνω σε χαλιά, σε ακριβά χαλιά

Σύγχυση Μαρινάκη για τα χαλιά της Κεφαλογιάννη: «Πρέπει να δείχνουμε προσοχή όταν μιλάμε για χρήματα των φορολογούμενων»

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προκλητική απάντηση για τα χαλιά των 17.980 ευρώ – «Αναγκαία η άριστη φιλοξενία των επισκεπτών»