Δολοφονία Καραϊβάζ: Τα αναπάντητα ερωτήματα για το CD που τρυπήθηκε με συρραπτικό και… απλώς καταστράφηκε

Οι καταγεγραμμένες κλήσεις του Γιώργου Καραϊβάζ στο WhatsΑpp με σημαίνοντα πρόσωπα, μεταβιβάστηκαν σε CD το οποίο καταστράφηκε από ένα… συρραπτικό. Η αποκάλυψη έγινε στη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου.

Όπως αναφέρθηκε κατά την ανάγνωση από την εισαγγελέα της έδρας το αναγνωστέο με τον αριθμό 33, είναι κατεστραμμένο και έτσι ζητήθηκε να διαβαστούν τα ονόματα με τα οποία ο δημοσιογράφος φέρεται να συνομιλούσε.

Έπειτα από απάντηση της έδρας σε διευκρινιστική ερώτηση του συνηγόρου από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, Αντώνη Ξυλουργίδη αλλά και από το αποκύημα των πληροφοριακών στοιχείων φαίνεται πως το συγκεκριμένο περιεχόμενο καταστράφηκε διά παντός, καθώς όπως προκύπτει έως τώρα δεν υπάρχει απομαγνητοφωνημένο υλικό από τις εν λόγω κλήσεις.

Πόσω μάλλον όταν αφορά κλήσεις και συνομιλίες του δολοφονημένου δημοσιογράφου με «καυτά» ονόματα αν βέβαια τα επίθετα που ακούστηκαν αφορούν στα πρόσωπα στα οποία αμέσως πηγαίνει η σκέψη.

Και εδώ προκύπτουν εύλογα ερωτήματα. Αφού η συρραφή κατέστρεψε το ένα CD γιατί η αστυνομία δεν προχώρησε στη δημιουργία νέου ψηφιακού αντιγράφου; Έπειτα, γιατί το δικαστήριο δεν έδωσε εντολή να διαβιβαστούν τα στοιχεία και να δημιουργηθεί νέο αρχείο;

Πώς είναι δυνατόν να καταστρέφονται έτσι απλά, αποδεικτικά υλικά και να μη συμβαίνει το παραμικρό, θα διερωτώταν βάσει απλής λογικής κάποιος παρατηρητής της υπόθεσης από το εξωτερικό. Στην Ελλάδα, τα CD συρράπτονται, έγγραφα καταστρέφονται από πλημμύρα και άγνωστοι δίνουν εντολές για μπάζωμα…

Διαβάστε επίσης

Ο Αυγενάκης και το ράλι των απευθείας αναθέσεων – Οι «χρυσές» δουλειές που έδινε ως υφυπουργός Αθλητισμού

Πόρτα από Σακελλαροπούλου στους γονείς των Τεμπών

Κάσος: Μετά την… παρατήρηση από μακριά, η Αθήνα ρίχνει το βάρος στη διπλωματία

50 χρόνια μετά τη χούντα: Ανάμεσα σε Λουδοβίκους και βαρόνους

Ακρίτα για Σακελλαροπούλου: «Τι φοβάται άραγε; Την οργή των οικογενειών;»

Πολίτης βρίζει Μητσοτάκη on air με το «καλημέρα» και ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ τους… μαλώνει: «Για όνομα του Θεού παιδιά…» (Video)