Δολοφονία Γιάννη Μακρη: Συνέλαβαν στη Βουλγαρία τον αδερφό – συνεργό του εκτελεστή

Δολοφονία Γιάννη Μακρη:  Συνέλαβαν στη Βουλγαρία τον αδερφό – συνεργό του εκτελεστή

Ο αδερφός και συνεργός του ανθρώπου που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε με πέντε σφαίρες τον Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας πριν από μερικούς μήνες βρίσκεται από τα ξημερώματα στα χέρια των βουλγαρικών αρχών. Έκανε το μεγάλο λάθος να επιστρέψει στη Βουλγαρία, αλλά στα σύνορα τον περίμενε η αστυνομία.

Στα χέρια των βουλγαρικών αρχών βρίσκεται ο αδερφός του εκτελεστή του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή που τον σκότωσε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία. Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του αφού από την ημέρα της δολοφονίας, τον περασμένο Οκτώβριο δηλαδή είχε εξαφανιστεί και θεωρείται πως είχε βρει καταφύγιο σε κάποια βαλκανική χώρα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όμως οι πληροφορίες πως θα επέστρεφε στη Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν και έτσι τα ξημερώματα της Τρίτης πέρασε τα σύνορα με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια των αρχών. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο οι αρχές συνέλαβαν τον 31χρονο Βούλγαρο επαγγελματία εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», ο οποίος και προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή. 

Όπως είχε προκύψει από τα στοιχεία, ο 31χρονος από το σημείο της δολοφονίας διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδερφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με ΚΤΕΛ. Ο 31χρονος λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί μ’ έναν φίλο του, προκειμένου να εκτελέσει ένα νέο «συμβόλαιο θανάτου», και συνελήφθη. Αμέσως οι Έλληνες αστυνομικοί συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ενημέρωσαν τις Βουλγάρικες Αρχές προσκειμένου να εντοπίσουν των 35χρονο συνεργό και αδελφό του. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter