Δολοφονία Φίλιππου Τσάνη στη Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό», λέει συγγενής του

Δολοφονία Φίλιππου Τσάνη στη Γερμανία: «Τον χτύπησαν επειδή φορούσε σταυρό», λέει συγγενής του

Σοκάρει ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου που δέχθηκε προ ολίγων ημερών ένας νεαρός ελληνικής καταγωγής στη Γερμανία. Σύμφωνα με συγγενή του, τον χτύπησαν επειδή φορούσε έναν… σταυρό.

Ο 20χρονος Φίλιππος Τσάνης, όπως αποδίδουν το όνομά του τα γερμανικά ΜΜΕ, πέθανε την Τρίτη σε νοσοκομείο του Μπαντ Οϊζενχάουζεν στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου νοσηλευόταν από τις 22 Ιουνίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Μαζί με έναν φίλο του, είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια από ομάδα ατόμων σε πάρκο, με το δεύτερο θύμα να νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένο.

Δείτε επίσης: Γερμανία: Σύλληψη ενός 18χρονου για τη δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη

Σε δωρεά οργάνων προχώρησε η οικογένεια του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη, που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα νεαρών στη Γερμανία.

Συγγενής του ομογενή που έμενε στο Μίντεν που μίλησε στον Alpha είπε ότι, «τον χτύπησαν στο κεφάλι, έπεσε κάτω το παιδί λιπόθυμο και εκεί συνέχισαν να το χτυπάνε στο κεφάλι. Πήγε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν κλινικά νεκρός».

Η μητέρα του Φίλιππου Τσάνη, μιλώντας στον Alpha, είπε ότι «οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί το παιδί. Προσευχόντουσαν όλοι για να γίνει καλά, αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει».

Στην κάμερα εκπομπής του MEGA μίλησε και ο πατέρας αδικοχαμένου Φίλιππου περιγράφοντας και εκείνος, τα δραματικά λεπτά της επίθεσης στον γιο του:

«Εκείνη την ώρα πέρασε μία ομάδα, 10 άτομα τους είδανε και αμέσως χωρίς λόγο άρχισαν να τους δέρνουν. Ο γιος μου τους είπε παιδιά σταματήστε φύγετε, αφήστε μας στην ησυχία μας».
«Τον πλακώσανε στο ξύλο, εκείνη την ώρα και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι».

 

Σεσημασμένος ο δράστης

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον άτυχο Φίλιππο δεν άργησε να πέσει στα χέρια των γερμανικών Αρχών.

Πρόκειται για έναν 18χρονο σεσημασμένο με καταγωγή από την Συρία, με γερμανικά μέσα να αναφέρουν πως η οικογένειά του φαίνεται να εμπλέκεται με τον ISIS.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter