Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή ακόμα 4 κατηγορούμενοι

Δολοφονία Άλκη: Στη φυλακή ακόμα 4 κατηγορούμενοι

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη. Και οι τέσσερις συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ύστερα από την πολύωρη απολογία τους.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, επίθεση με αντικείμενα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο 22χρονος ο οποίος ήταν οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από το όχημα και έφτασε κοντά στο σημείο όταν είχε τελειώσει το συμβάν.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 23χρονος που ήταν συνοδηγός ανέφερε ότι αποβιβάστηκε από το όχημα ωστόσο δεν συμμετείχε στην επίθεση καθώς δεν απομακρύνθηκε από αυτό.

Πάντως και ο τρίτος κατηγορούμενος , ηλικίας 20 χρονών, ισχυρίστηκε ότι εξήλθε από το ίδιο αυτοκίνητο αλλά δεν πλησίασε το σημείο της δολοφονίας.

Μεταξύ των τεσσάρων ήταν και ο 25χρονος «Αθηναίος», τον οποίο υπέδειξε ως τον δολοφόνο του Άλκη μέσω της κατάθεσής του ο 21χρονος «ποδοσφαιριστής». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος «Αθηναίος» φέρεται να κατέθεσε πως δεν έχει καμία σχέση με τα χτυπήματα στον Άλκη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter