Δοκιμές για Ραϊκόνεν και Τζιοβινάτζι στην πίστα του Μπαλόκο

Δοκιμές για Ραϊκόνεν και Τζιοβινάτζι στην πίστα του Μπαλόκο

Τις Giulietta Veloce, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio οδήγησαν οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team, Κίμι Ραϊκόνεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι. 

Οι δοκιμές έγιναν στην πίστα του Μπαλόκο, το σημείο όπου η Autodelta, το αγωνιστικό τμήμα της Alfa Romeo, δημιούργησε τα αγωνιστικά με τα οποία κατακτήθηκαν στη Formula 1 τα πρώτα παγκόσμια πρωταθλήματα. Το 1950 με τον Νίνο Φαρίνα και την Alfa Romeo 158 και το 1951 με τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο και την Alfa Romeo 159.

Οι Ραϊκόνεν και Τζιοβινάτζι ξεκίνησαν την ημέρα τους στη μήκους 5,6 χιλιομέτρων διαδρομή «Alfa Romeo Track». Οδήγησαν τις Giulietta, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τα δύο μοντέλα, με την έκδοση Quadrifoglio να αποτελεί την ισχυρότερη στη φίρμα, καθώς τα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με τον V6 bi-Turbo βενζινοκινητήρα των 2,9 λίτρων, αποδίδοντας 510 ίππους με 600Nm ροπή. Αυτός ο κινητήρας κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Ferrari.

Όσον αφορά στη νέα γενιά της Giulietta και την έκδοση Veloce που είχαν στα χέρια τους οι δύο οδηγοί, εφοδιάζεται στον στάνταρ εξοπλισμό με στοιχεία και χαρακτηριστικά που προέρχονται από τον χώρο των αγώνων, κάνοντας το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο δυναμικό, έχοντας παράλληλα μια πιο σπορ αίσθηση στον δρόμο.

Πηγή: Alfa Romeo Racing Formula 1 Team

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter