Διπλός σεισμός 4,5 και 4,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Στους δρόμους οι κάτοικοι (Videos)

Διπλός σεισμός 4,5 και 4,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Στους δρόμους οι κάτοικοι (Videos)

Δύο σεισμοί μεγέθους 4,5 και 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκαν στην στην κεντρική Τουρκία το μεσημέρι της Πέμπτης με επίκεντρο την επαρχία Σεβάστεια.

Η πρώτη δόνηση ισχύος 4,7 βαθμών κατεγράφη στις 11:29 με επίκεντρο το το κέντρο της πόλης της Σεβάστειας και εστιακό βάθος τα 10,57 χλμ., σύμφωνα με την Υπηρεσίας Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (AFAD) της Τουρκίας.

Ακολούθησε δεύτερη δόνηση στις 10:39 ισχύος 4,1 βαθμών στο ίδιο επίκεντρο και εστιακό βάθος 22,98 χλμ. Η πρώτη δόνηση προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, καθώς έγινε ιδιαίτερα αισθητή λόγω και του μικρού εστιακού βάθους, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν στους δρόμους. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Η νέα αυτή σεισμική ακολουθία στην Τουρκία έρχεται μια μέρα μετά τον σεισμό των 5,9 στην περιοχή Κάλε της επαρχίας Μαλάτια που προκάλεσε ζημιές και τραυματισμούς. Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ο διπλός σεισμός σημειώθηκε στο βορειοδυτικό άκρο του ρήγματος Deliler.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος στην περιοχή έσπευσε να βγει τρομοκρατημένος από τα κτήρια που όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ταρακουνήθηκαν για τα καλά.

Διαβάστε επίσης

Πού πάνε τα λεφτά των μετόχων της Eurobank κύριε Καραβία;

Μεγάλο φιάσκο με το «ελληνικό FBI»: Διέρρευσαν όλα τα ονόματα!

Πλημμύρες Ιανός: Ένοχος ο Αγοραστός και άλλοι τρεις – Ποινή 15 μηνών με τριετή αναστολή

Νέα δημοσιεύματα για Τσίπρα-Βενιζέλο: Το δείπνο με οργανωτή τον Μαραντζίδη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter