Δημοσχάκης έναν χρόνο μετά την πολύνεκρη πυρκαγιά στον Έβρο: «Μετατρέπουμε το περσινό ατύχημα σε επιτυχία» (Video)

Αλγεινές εντυπώσεις προκάλεσε η προσπάθεια του Τάσου Δημοσχάκη να εξωραΐσει την κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο έναν χρόνο μετά τη φωτιά που προκάλεσε τον θάνατο 19 μεταναστών, αφήνοντας πίσω της περί τα 962.000 καμμένα στρέμματα γης, γεγονός που την κατέστησε τη μεγαλύτερη καταγεγραμμένη πυρκαγιά στην ΕΕ από το 2000.

«Το χθεσινό υψηλού συμβολισμού οδοιπορικό των τριών υφυπουργών στον Έβρο σε συνέχεια της πρόσφατης ιστορικής επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη στον νομό μας, συνοδευόμενος σχεδόν από σύσσωμο κυβερνητικό επιτελείο του, στο πλαίσιο της οποίας εξαγγέλθηκαν και υλοποιούνται άμεσα μέτρα συγκρότησης της ακριτικής περιοχής» είπε από το βήμα της Βουλής σε σχέση με την επίσκεψη των Θανάση Κοντογεώργη, Χρήστου Τριαντόπουλου και Χριστόδουλου Τοψίδη στον Έβρο στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης του συγκεκριμένου νομού.

Εν συνεχεία, ο βουλευτής Έβρου με τη ΝΔ φαίνεται πως έχασε το μέτρο, καθώς πρόσθεσε πως οι πρωτοβουλίες αυτές μετατρέπουν «το περσινό θερινό ατύχημα της πύρινης λαίλαπας σε ευτύχημα. Το ατύχημα σε επιτυχία, στέλνοντας μήνυμα ηχηρό και ελπιδοφόρο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Συνεπώς με πνεύμα ομάδας και ενότητας θα αξιοποιήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία να καταστεί ο Έβρος πρότυπο νομού, όπως του αξίζει. Διότι αποτελεί πυλώνα του ελληνικού κράτους και πιστεύω ότι το σύνολο των Ελλήνων θέλουν ο νομός να είναι ισχυρός».

Διαβάστε επίσης

Οργή για το σκίτσο του Charlie Hebdo για τη Ζιζέλ Πελικό – «Ξεπέρασε τα όρια»

«Μπλόκο» στις ερωτήσεις για τα ελληνοτουρκικά με εντολή Μητσοτάκη;

Ασθενείς και βιομήχανοι έξαλλοι με τον Άδωνη για τα φάρμακα

«Μάσκες» στο… κενό για το Μαξίμου – Άκαρπες οι «κοινοβουλευτικές ενημερώσεις» και τα «γαλάζια» τραπεζώματα σε βουλευτές

Περού: Ποινή κάθειρξης 20 ετών στον πρώην πρόεδρο Αλεχάνδρο Τολέδο για το σκάνδαλο Οντεμπρέχτ

Μέση Ανατολή: «Νεκρός ο επικεφαλής της μονάδας 4.400» – Διαχειριστής των οικονομικών της Χεζμπολάχ