Δημοσκόπηση MRB: Αποδοκιμάζουν οι πολίτες κυβέρνηση Μητσοτάκη και οικονομικά μέτρα

Δημοσκόπηση MRB: Αποδοκιμάζουν οι πολίτες κυβέρνηση Μητσοτάκη και οικονομικά μέτρα

Σε νέα δημοσκόπηση της MRB που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star καταγράφεται αποδοκιμασία της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μία εβδομάδα μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ, το 58,2% των ερωτηθέντων αξιολογεί αρνητικά τη θητεία της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση.

Παρόμοιο είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων, 58,4%, που θεωρούν ως μη αποτελεσματικά τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ.

Το ποσοστό αποδοκιμασίας αυξάνεται και φτάνει στο 64% όσον αφορά στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα οποία έχουν στόχο να αντιμετωπίσουν την αλματώδη άνοδο των τιμών.

Και στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας, η πλειονότητα των ερωτηθέντων κρίνουν αρνητικά (54%) την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο για τον ανασχηματισμό το 50% κρίνουν πως κινείται προς τη λανθασμένη κατεύθυνση, ενώ μόλις το 25% εκτιμά πως κινείται προς τη σωστή.

Ως προς την πρόθεση ψήφου χωρίς αναγωγή επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, η διαφορά Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει μονοψήφιο αριθμό, καθώς ανέρχεται στο 10,9% ενώ με αναγωγή φτάνει στο 11,9%.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter