Δήμος Σαρωνικού: Συγκέντρωση την Κυριακή κατά της απόφασης της ΕΤΑΔ να κατεδαφίσει το Θεατράκι

Δήμος Σαρωνικού: Συγκέντρωση την Κυριακή κατά της απόφασης της ΕΤΑΔ να κατεδαφίσει το Θεατράκι

Ούτε σπιθαμή γης δεν προτίθενται να διαθέσουν οι πολίτες και ο Δήμος Σαρωνικού στην ΕΤΑΔ ΑΕ που επιθυμεί να περιφράξει την παραλία Πεύκο στο 40ο-41ο χιλιόμετρο της οδού Αθηνών Σουνίου. Ο δήμαρχος Σαρωνικού Δημήτρης Παπαχρήστου κάλεσε σε συγκέντρωση αύριο Κυριακή στις 11:00 στην παραλία Πεύκο ενάντια στην απόφαση της ΕΤΑΔ ΑΕ να κατεδαφίσει το Θεατράκι και υπαίθριους δημόσιους χώρους.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για μια παλιά ιστορία της περιοχής. Η εν λόγω παραλία είχε ενταχθεί στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) το 2003 από τον Άκη Τζοχατζόπουλο με ενδιαφερόμενο για την απόκτηση της παραλίας να είναι το τουριστικό θέρετρο Grand Resort Lagonissi. Η παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα έχει έκταση 44 στρεμμάτων και αποτελεί μια σημαντική ανάσα δροσιάς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Όπως αναφέρεται και σε επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού: «Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην απόφαση της διοίκησης της εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ) να κατεδαφίσει υπαίθριους δημόσιους χώρους στο 41ο χιλιόμετρο της Λ. Αθηνών –Σουνίου (Θεατράκι) στο Λαγονήσι.

Ξεκινάμε δυναμικές κινητοποιήσεις την Κυριακή 4/8, στις 11 το πρωί, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Θεατράκι στην παραλιακή (41ο-42ο χλμ)

Είμαστε αποφασισμένοι, όλοι μαζί, να παλέψουμε για τον δημόσιο χαρακτήρα της παραλίας μας!

Σας περιμένουμε όλες και όλες να μας στηρίξετε!»

Διαβάστε σχετικά

Η FIBA αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Έλληνας Θεός προσεύχεται…» (Photos)

Απάντηση Παπανικολάου στο περίεργο ποστάρισμα της αυστραλιανής λίγκας: «Πρώτα η ύβρις…» (Photos)

Έτσι προκρίνεται η Εθνική στα προημιτελικά – Τα σενάρια

Αυστραλία – Ελλάδα 71-77: Πήρε το θρίλερ, μένει ζωντανή για την πρόκριση (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter