Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό (Video)

Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό (Video)

Με αφορμή τα 33χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται», ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη σκηνή μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας φαίνεται να αναρρώνει μέρα με τη μέρα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, προσπαθώντας να ξαναβρεί τους παλιούς ρυθμούς τους. Με την κιθάρα του στο χέρι, λοιπόν, εμφανίστηκε στη σκηνή στο πλευρό των φίλων και των συνεργατών του, χαμογελαστός και ανανεωμένος.

Ο Τάσος Τρύφωνος, που ήταν μεταξύ των θεατών, απαθανάτισε με το κινητό του τον Δημήτρη Σταρόβα και το κοινό που τον χειροκρατά.

Η διαδρομή της αποθεραπείας συνεχίζεται, όμως κάθε μέρα, ο Δημήτρης Σταρόβας, πηγαίνει όλο και καλύτερα, όπως μαρτυρούν τα βίντεο που ανεβάζει.

Για τον ίδιο η συμμετοχή του, στο πλευρό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, στην Κύπρο, ήταν ένα στοίχημα που έδωσε μάχη για να κερδίσει. Τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο κι πλέον βάζει νέους στόχους.

Σύμφωνα με το Mega.oπως λέει ο ίδιος η περιπέτεια υγείας του άφησε ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, που το επόμενο διάστημα, αναμένεται να ξεπεράσει.

Η μάχη ζωής του Δημήτρη Σταρόβα, ξεκίνησε το μεσημέρι της 15ης του περασμένου Μάϊου. Όταν ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στα επείγοντα και μπήκε στην εντατική στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης:

Σε «απομόνωση» ο Μητσοτάκης: Απόντες Καραμανλής – Σαμαράς από την ομιλία του στη ΔΕΘ

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά… αναίμακτες εκλογές η εσωκομματική αντιπολίτευση – Ανένδοτος ο Κασσελάκης

Καλύτερα η Κουμουνδούρου να ασχολείται με την ισοπέδωση της Υγείας από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter