Δημητριάδης για απόφαση Αρείου Πάγου: «Οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και ευφάνταστα κατασκευάσματα»

Δημητριάδης για απόφαση Αρείου Πάγου: «Οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και ευφάνταστα κατασκευάσματα»

Δήλωση σχετικά με τη σκανδαλώδη απόφαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών, εξέδωσε και ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί λίγο μετά την αποκάλυψη για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Στη δήλωσή του, ο Γρηγόρης Δημητριάδης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη. Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος. Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Άλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Τα τρία χρόνια και ένα μήνα που βρέθηκα στη θέση του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της Πατρίδας και των πολιτών.

Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την Πατρίδα, την Κυβέρνηση και την Παράταξη.

Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

Διαβάστε επίσης:

Βαξεβάνης για υποκλοπές: Το Documento επιβεβαιώνεται σε όλα – Υπήρξε δημοσιογράφος με βρόμικο ρόλο

Κασσελάκης για Άρειο Πάγο και υποκλοπές: «Η εμπιστοσύνη μου προς την ελληνική Δικαιοσύνη έχει κλονιστεί σοβαρά»

Πολάκης στη Βουλή: «Στημένο το κλάμα της Λινού, ευχαριστώ τις χιλιάδες που “δεν τσίμπησαν”» – Άγρια κόντρα με Άδωνη Γεωργιάδη (Video)

Ηλιόπουλος για υποκλοπές: «Η χώρα είναι παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος» – «Ζητήστε συγγνώμη από Δημητριάδη» απάντησε ο Άδωνης

Φωτιά στην Εύβοια: Τραυματίστηκε και δεύτερος πυροσβέστης – «Ακούσαμε εκρήξεις», καταγγέλλουν κάτοικοι (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter