Δήμητρα της Λέσβου: «Είμαι σίγουρος ότι 99% είναι νεκρή» λέει ο αδερφός της – To twitter την αποχαιρετά

Δήμητρα της Λέσβου: «Είμαι σίγουρος ότι 99% είναι νεκρή» λέει ο αδερφός της – To twitter την αποχαιρετά

Σίγουρος ότι ο νεκρός από το τροχαίο στις αρχές Απριλίου είναι ο αδερφός του, η 64χρονη «Δήμητρα της Λέσβου», δηλώνει ο Παναγιώτης Καλογιάννης.

«Είμαι σίγουρος ότι στις φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί ο νεκρός είναι ο αδερφός μου», λέει χαρακτηριστικά o Παναγιώτης Καλογιάννης για τον αδερφό του, που αγνοείται από τις 6 Απριλίου.

«Δεν ξέρω καν αν τον έχουν θάψει. Δεν έχω καμία ενημέρωση για την τύχη του. Από την 1η του μήνα που πήγα στο αστυνομικό τμήμα δεν με έχει ενημερώσει κανείς αν έχει γίνει η ταυτοποίηση, αν ο αδελφός μου είναι νεκρός», είπε.

Ο αδελφός της Δήμητρας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επιβεβαίωσε ότι την 1η Ιουνίου κλήθηκε να ταυτοποιήσει αν η σορός που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο ανήκει στον αδελφό του. «Με πήραν από το αστυνομικό τμήμα Καλλονής να πάω για μια κατάθεση. Πήγα το απόγευμα και μου έδειξαν τέσσερις φωτογραφίες. Νομίζω ότι αυτό το άτομο κατά 99% είναι ο Δημήτρης, αλλά δεν είμαι σίγουρος», είπε.

Το διεμφυλικό άτομο που αγνοείται από τις 6 Απριλίου, όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου και έκτοτε παρέμεινε στα αζήτητα του νεκροτομείου.

Η ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο βρίσκεται σε εξέλιξη. Την εκπροσώπηση της οικογένειας της Δήμητρας έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο Ραγκούσης & Συνεργατών.

«Το δικηγορικό γραφείο Ραγκούση& Συνεργατών έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της οικογένειας Καλογιάννη, η οποία από τις 7 Απριλίου, οπότε και ενημερώθηκε

για την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Δημήτρη και κινήθηκε άμεσα, μέχρι και σήμερα, δεν έχει επισήμως λάβει γνώση για το τι έχει συμβεί. Δυστυχώς, προ λίγων ημερών, ενημερώθηκαν ότι ενδεχομένως ο άνθρωπός τους να είναι νεκρός από τροχαίο δυστύχημα, πλην όμως, οι Αρμόδιες Αρχές δεν έχουν ακόμα ολοκληρώσει την διαδικασία της ταυτοποίησης και έτσι παραμένουν σε αγωνία.

Σεβόμενοι το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουμε επίσημα στοιχεία πάρα μόνον ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θα αναμένουμε τα αποτελέσματα και στην συνέχεια θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να βρεθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου και να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Το οφείλουμε στον Δημήτρη», τονίζει σε ανακοίνωσή της η δικηγόρος Λίλα Ραγκούση.

Συγκίνηση στο twitter για τη Δήμητρα

Το θλιβερό περιστατικό έχει κινητοποιήσει τον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, που με δεκάδες αναρτήσεις ζητούν απαντήσεις και στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση της Πάολας Ρεβενιώτη αναφορικά με την στάση της κοινωνίας στη διαφορετικότητα.

«Και έτσι μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών θα βάλει ο αδελφός της τα γυναικεία φορέματα που αγαπούσε η Δήμητρα και τα αγόραζε από ένα ιταλικό περιοδικό, θα ξεκολλήσει και τον γυμνό Ιησού από τον τοίχο του σπιτιού της που αγαπούσε πολύ, το χωριό θα βυθιστεί για λίγο στην ενοχή του, θα αναλογιστούν μερικοί πώς φέρθηκαν σε έναν συχωριανό τους που γνώριζαν από μικρό παιδί, σίγουρα θα πάνε στην κηδεία, και η σακούλα σκουπιδιών με τα ρούχα τα γυναικεία θα καταλήξει στην χωματερή, όπως και η ζωή της. Και το σπίτι της που είναι στο κέντρο του χωριού από το άλλο καλοκαίρι θα δέχεται τουρίστες σαν ενοικιαζόμενα δωμάτια. Aλλά εμείς οι ξένοι θα την θυμόμαστε σαν τον πληγωμένο άγγελο που καθότανε κάτω από τον ήλιο στην εκκλησία της Παναγιάς της Γοργόνας».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter