Δήμητρα Πισπιρίγκου: Δεν έχω καμία αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά μου… Μπορεί να έγινε λάθος (Video)

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Δεν έχω καμία αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά μου… Μπορεί να έγινε λάθος (Video)

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου δηλώνει πλήρη άγνοια για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την Τζωρτζίνα και υποθέτει πως, ίσως, από λάθος χορηγήθηκε η κεταμίνη. Επίσης, επέμενε στην κακοποίηση της αδερφής της από άνδρες της αστυνομίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως «δίνει» τον γαμπρό της, Μάνο Δασκαλάκη, όσον αφορά τη στάση του στην όλη υπόθεση και αναρωτιέται για ποιο λόγο προτίμησε να βγει στα κανάλια από το να πάει στη ΓΑΔΑ να δει την αδερφή της.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε:

«Δεν έχω καμία αίσθηση για το ποιος μπορεί να δολοφόνησε την ανιψιά μου. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Δε νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά και ειδικά την Τζωρτζίνα που ήταν το πιο αγαπητό παιδί στον κόσμο. Ίσως από κάποιο λάθος χορηγήθηκε η ουσία στην Τζωρτζίνα. Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι, το παιδί που με έκανε θεία και όλη τη χαρά που σου δίνει ένα παιδί που μεγαλώνει, ήταν κομμάτι του εαυτού μου. Να πειράξω εγώ την Τζωρτζίνα; Δεν την πείραξα ποτέ. Εγώ τους έλεγα αφήστε το παιδί να κάνει ό,τι θέλει».

«Η γραμμή από όλους της οικογένειας ήταν η ίδια. Ενάντια στον κ. Κουσουλό ήταν και ο Μάνος. Τώρα, το πώς άλλαξε γνώμη και τι ακριβώς έγινε, δεν θέλω να τοποθετηθώ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter