Δημαδάμα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Αντιμέτωποι πλέον με κρίση δημοκρατίας και κράτους δικαίου»

Δημαδάμα για διάγγελμα Μητσοτάκη: «Αντιμέτωποι πλέον με κρίση δημοκρατίας και κράτους δικαίου»

Η χώρα είναι σε κρίση δημοκρατίας και κράτους δικαίου, επισημαίνει η Ζέφη Δημαδάμα, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, αφού εγκαλεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν έδωσε καμία, επί της ουσίας, απάντηση στα ερωτήματα που έχουν τεθεί έπειτα από την παραδοχή του πρώην, πλέον, επικεφαλής της ΕΥΠ ότι παρακολουθούνταν το κινητό του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, η κα Δημαδάμα απορεί για το γεγονός ότι παραμένει πρωθυπουργός παρά το ότι ομολόγησε πως δεν γνώριζε για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, της οποίας υποτίθεται ότι προΐσταται.

Υπογράμμισε ότι η δήλωση του πρωθυπουργού εξυπηρετεί κυρίως επικοινωνιακούς σκοπούς, ενώ αυτό που βγαίνει από τη σημερινή απεύθυνση στους πολίτες είναι η αποδοχή της αποτυχίας του επιτελικού κράτους.

Ολόκληρη η δήλωση της κας Δημαδάμα:

«Στο σημερινό του διάγγελμα ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ως προϊστάμενος της ΕΥΠ και εμπνευστής του δήθεν “επιτελικού κράτους”, αποδέχεται ότι ουσιαστικά έχει αποτύχει. Σε μια επικοινωνιακή δήλωσή του αποδέχεται ότι παρακολουθούσε η ΕΥΠ το κινητό του Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη νόμιμα (;) … ότι ήταν λάθος… και ότι δεν το ήξερε..! Δεν ήξερε αλλά παραμένει πρωθυπουργός ενώ δεν έδωσε καμιά απάντηση στα κρίσιμα ερωτήματα που έχουν τεθεί.

Η Ελλάδα – το έτος 2022- σε κρίση δημοκρατίας και κράτους δικαίου.

Ζέφη Δημαδάμα

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter