Δίκη Καραϊβάζ: Το CD των συνομιλιών με Δημητριάδη – Κοντολέοντα… τρυπήθηκε με συρραπτικό και καταστράφηκε

Δίκη Καραϊβάζ: Το CD των συνομιλιών με Δημητριάδη – Κοντολέοντα… τρυπήθηκε με συρραπτικό και καταστράφηκε
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ένας ψηφιακός δίσκος στον οποίο υπήρχαν καταγεγραμμένες κλήσεις του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ στην εφαρμογή whats app με πρόσωπα όπως οι Δημητριάδης, Κοντολέων, Αλεβιζόπουλος, Καραμαλάκης, Γκελεστάθη, Ψωμά και άλλα καταστράφηκε επειδή συρράφτηκε… κατά λάθος με κάποια έγγραφα.

Αυτό αποκαλύφθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών ,όπου συνεχίζεται η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ, την ώρα που καταγράφονταν τα αναγνωστέα της δικογραφίας.

Όπως αναφέρθηκε κατά την ανάγνωση τους από την εισαγγελέα της έδρας το αναγνωστέο με τον αριθμό 33, είναι κατεστραμμένο και έτσι ζητήθηκε να αναγνωστούν τα ονόματα με τα οποία ο δημοσιογράφος φέρεται να συνομιλούσε.

Έπειτα από απάντηση της έδρας σε διευκρινιστική ερώτηση του συνηγόρου από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, Αντώνη Ξυλουργίδη αλλά και από το αποκύημα των πληροφοριακών στοιχείων φαίνεται πως το συγκεκριμένο περιεχόμενο καταστράφηκε διά παντός, καθώς όπως προκύπτει έως τώρα δεν υπάρχει απομαγνητοφωνημένο υλικό από τις εν λόγω κλήσεις.

Το εν λόγω γεγονός γεννά εύλογα ερωτηματικά για το πώς είναι δυνατόν ένα από τα πειστήρια της δικογραφίας να καταστράφηκε έτσι… απλά.

Πόσο μάλλον  όταν αφορά κλήσεις και συνομιλίες του δολοφονημένου δημοσιογράφου με  “καυτά”  ονόματα αν βέβαια τα επίθετα που ακούστηκαν αφορούν στα πρόσωπα στα οποία αμέσως πηγαίνει η σκέψη.

Αν δηλαδή αφορά σε επικοινωνίες με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου στο οποίο υπαγόταν η εποπτεία της  ΕΥΠ, τον Παν. Κοντολέοντα, πρώην διοικητή της ΕΥΠ και τον Μιχάλη Καραμαλάκη, πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ .

Εύλογα προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα για το …τυχαίο της καταστροφής κι αν κάποιοι επιθυμούσαν να μην ακουστούν ποτέ στη δίκη τα συγκεκριμένα πρόσωπα και το γεγονός ότι συνομιλούσαν με τον  αστυνομικό συντάκτη που λίγο αργότερα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

ΚάSOS: Προκαλεί η Άγκυρα, ο τουρκικός στόλος κύκλωσε το νησί – Κοιτάει από μακριά η Αθήνα

Μάτι: Ο αξιωματικός της Πυροσβεστικής, το μπέρδεμα με τις σορούς και η καρατόμηση για το φιάσκο της Ύδρας

Wall Street Journal: «Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι αλλάζουν τακτική μετά την αποχώρηση Μπάιντεν»

Καιρός: Φέρνει μπουρίνια ο πολικός αεροχείμαρρος – Θα έρθει σύντομα νέος καύσωνας; (LIVE)

«Θεέ μου, είναι απλά ένα παιδί» – Σοκάρουν οι μαρτυρίες εθελοντών γιατρών από την φρίκη της Γάζας

Τέμπη: Νέα έρευνα για τα 11 λεπτά της σιωπής – Η έκθεση-παρωδία της ΕΛΑΣ και το αίτημα της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μίλτος, ο Λευτέρης και τα «άλογα» της ελληνικής αποστολής

Καύσωνες στην Ελλάδα: Η φονική επέλαση του 1987 με 1.300 νεκρούς – Οι καυτοί Ιούληδες που έμειναν στην ιστορία (Photos – Video)

Καμπανάκι Ολλανδού ερευνητή για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα – Είχε προβλέψει τα 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter