Δίκη Φιλιππίδη: Νέα παρέμβαση από τον ηθοποιό – Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα καταγγέλλουσας

Δίκη Φιλιππίδη: Νέα παρέμβαση από τον ηθοποιό – Συγκλονίζει η κατάθεση του πατέρα καταγγέλλουσας
Δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, Τρίτη 26 Ιουλίου 2022. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση που έλαβε χώρα το 2008 και για δυο απόπειρες βιασμού, τα έτη 2010 και 2014. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συνεχίζει να παρεμβαίνει, μέσα στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου  κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Πέτρος Φιλιππίδης, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες του ίδιου αδικήματος, πράγμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την στάση του μέχρι τώρα.

Ο κατηγορούμενος, φαίνεται πως επέστρεψε στη δικαστική αίθουσα μετά το καλοκαίρι έχοντας κάνει στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στάση του.

Μετά και τα χθεσινά περιστατικά, όπου για πρώτη φορά ακούσαμε την φωνή του, ο Π. Φιλιππίδη, σήμερα, απευθύνθηκε στη μάρτυρα – φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας που κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού το 2010, στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη –  η οποία στο τέλος της κατάθεσής της είπε «λυπάμαι πολύ κύριε Φιλιππίδη», και της είπε την ώρα που εκείνη αποχωρούσε από την αίθουσα και ευρισκόμενος στο εδώλιο του κατηγορουμένου «κι εγώ λυπάμαι».

Δεύτερος στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε ο πατέρας της δεύτερης καταγγέλλουσας, ο οποίος έμαθε τι συνέβη στην κόρη του, πριν από ένα χρόνο. «Έβλεπα από την τηλεόραση αυτά που γινόντουσαν. Πήρα την κόρη μου και της είπα ότι ο κ. Φιλιππιδης έχει θέματα. Και μου είπε ότι ‘’είμαι κι εγώ ένα από τα θύματα. Έχω πάρει δικηγόρο’’. Στην αρχή το είδα κάπως. Αισθητικώς δε μου άρεσε. Όχι της κόρης μου, όλη η ιστορία. Όταν μίλησα μαζί της και μου είπε τι συνέβη κυρίως μετά το περιστατικό την προέτρεψα να συνεχίσει την καταγγελία» κατέθεσε.

Ο μάρτυρας περιέγραψε πως σύστησε την κόρη του σε ένα φίλο του, ο οποίος την έστειλε με το βιογραφικό της στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Της έκλεισε ραντεβού με τον Φιλιππίδη κι εκείνη γύρισε ενθουσιασμένη. Της έδωσε κάποιο ρόλο, θα έκανε αντικατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Νομίζω της είπε θα την προωθήσει και στο Mega. Είχε περάσει και οντισιόν από το mega και μετά της είπαν ότι δεν την παίρνουν».

Προεδρος: Τι σας είπε για το ρόλο στο θέατρο;

Μαρτυρας: Είχε γυρίσει ενθουσιασμένη, αλλά μετά από κάποιο διάστημα είπε ότι δεν τον πήρε το ρόλο.

Προεδρος: Σας είπε για ποιο λόγο δεν την πήραν;

Μαρτυρας: Όχι. Ήταν στεναχωρημένη, μελαγχολική, αντιδρούσε παράξενα. Πήγαινε να πάει κάπου και επέστρεφε σπίτι. Απευθύνθηκα σε ένα ψυχίατρο συνάδελφο για να τη βοηθήσει. Την εξέτασε και της έδωσε αντικαταθλιπτικό. Το πήρε περίπου 3 μήνες. Για να τη βοηθήσω την εστελνα με μια φίλη μου να βλέπει παραστάσεις στην Επίδαυρο. Εκεί γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη. Αυτός ήθελε να κάνει μια παράσταση με νέους ηθοποιούς. Τους είπα ότι θα αναλάβω σαν παραγωγός το concept. Κι έτσι έγινε.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Φιλιππίδη: Το άλλο πρόσωπο του κατηγορούμενου ηθοποιού

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter