«Δικαιοσύνη είναι η Αντίσταση»: Τριήμερο εκδηλώσεων για τον Κωστή Μανιουδάκη

Τα σπασμένα γυαλιά του Κώστα Μανιουδάκη στο σημείο που έχασε τη ζωή του)

Συνεχίζονται οι δράσεις για την γνωστοποίηση όσων έχουν συμβεί στην υπόθεση Μανιουδάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόταν στα χέρια της αστυνομίας μετά από έλεγχο στην Κρήτη. Έτσι, μετά τις τριήμερες εκδηλώσεις στην Κρήτη, που διοργανώθηκαν στα τέλη Αυγούστου, κατά την πρώτη επέτειο από το τραγικό γεγονός, ακολουθεί τις επόμενες μέρες ένα τριήμερο εκδηλώσεων και στην Αθήνα, το οποίο διοργανώνεται από την «Ανοιχτή συνέλευση για την κρατική δολοφονία του Κ. Μανιουδάκη». Ο γιος του Κωστή Μανιουδάκη, Αναστάσης, περιέγραψε τις εκδηλώσεις ως «ένα τριήμερο δράσεων, μνήμης, αντίστασης και αλληλεγγύης για τον 1 χρόνο από τη κρατική δολοφονία του πατέρα μου Κωστή Μανιουδάκη»

Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου στις 18.30 στην Νομική, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο: «Η έννοια της δικαιοσύνης και κινηματικές απαντήσεις», ενώ θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Στο Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί μικροφωνική/συγκέντρωση «ενάντια στις κρατικές δολοφονίες» όπως περιγράφεται από τους διοργανωτές. Οι τριήμερες εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με Λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας Μανιουδάκη, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο θεατράκι που βρίσκεται στον Λόφο του Στρέφη. 

Παρά την προκλητική στάση της Ελληνικής αστυνομίας και του Υπουργείου που κρατούν στη θέση τους, τους αστυνομικούς παρότι διώκονται πλέον για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όλα δείχνουν ότι το κίνημα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται γύρω από την υπόθεση, δεν δείχνει να υποχωρεί από την απογοήτευση, αλλά αντίθετα να αναπτύσσεται με διαρκείς δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Καταπέλτης για Καλλιάνο, δικαίωση για τον γιατρό η ΕΔΕ του «Αττικόν» – Το Documento αποκαλύπτει το πόρισμα

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Εύβοια: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον θείο του μέσα στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 38χρονος δράστης

Ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα με ανέμους 260 χλμ./ώρα – Δραματικές εκκλήσεις για εκκενώσεις (Videos)

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου