Διηπειρωτικό Κ19: Στις καθυστερήσεις έχασε το τρόπαιο ο Ολυμπιακός (2-1 η Φλαμένγκο)

Διηπειρωτικό Κ19: Στις καθυστερήσεις έχασε το τρόπαιο ο Ολυμπιακός (2-1 η Φλαμένγκο)

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες και δοκάρι στον τελικό του Διηπειρωτικού στο μυθικό “Μαρακανά” του Ρίο παρουσία 40.000 θεατών, αλλά η

Φλαμένγκο με γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αυτός ήταν ο 3ος τελικός στη διοργάνωση. Προηγήθηκαν, εκείνος του 2022 που κατέκτησε η Μπενφίκα εναντίον της Πενιαρόλ στο Μοντεβιδέο (1-0) κι εκείνος του 2023 που πήρε η Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στην Άλκμααρ στο Μπουένος Άιρες (1-1, 4-1 στα πέναλτι).

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία με τους Κωστούλα και Παπακανέλλο να ανοίξει το σκορ. Η Φλαμένγκο ανάγκασε σε δυο επεμβάσεις τον Μπότη στο 10′ και στο 15′ αλλά στο διάστημα 20′-22′ οι Πειραιώτες έχασαν τρεις μοναδικές ευκαιρίες με τους Παπακανέλλο, Πνευμονίδη και Κωστούλα να ανοίξουν το σκορ. Στο 25′ τρομερή απόκρουση Μπότη σε βολίδα του Γουάλας.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός κατάφερε στο 55′ να ανοίξει το σκορ. Σε σέντρα του Αλαφάκη και προσπάθεια του Κωστούλα, η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στον Λιατσικούρα που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 67′ απείλησε ο Δάμα με διαγώνιο σουτ και στο 73′ ο Βινίσιους μετά από απόκρουση του Μπότη ισοφάρισε 1-1. Στο 88′ ο Ολυμπιακός στάθηκε άτυχος να πάρει τη νίκη καθώς η κεφαλιά του Πρεκατέ σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Αλβες. Και αντί να γίνει το 1-2 στο 92′ ο

Γκαμπριέλ από κοντά έκανε το 2-1 και χάρισε το τρόπαιο στη Φλαμένγκο.

Ο ρέφερι Ερέρα από τη Βενεζουέλα “κιτρίνισε” τον Μπακούλα.

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ: Αλβες, Σάλες (86′ Πέδρο), Ιάγκο, Βίκτορ, Γουέλινγκτον (61′ Βινίσιους) Αλβες, Λούκας, Ματέους, Γκονσάλβες, Γουάλας (65′ Τερέσα), Ογκουντάνα (86′ Γκαμπριέλ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπότης, Αλαφάκης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Πρεκατές, Δάμα, Μουζακίτης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Παπακανέλλος, Κωστούλας.

Διαβάστε επίσης

Επιστολή 184 μελών του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Όλα τα ονόματα

Λινού: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη – Παρέδωσε στοιχεία στον Κασσελακη

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Εκείνος είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για τους «87»: «Υπάρχει σχέδιο για εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter