Διευθυντής γραφείου Σαμαρά: «Αστειότητες τα περί δημιουργίας κόμματος» – «Έχει προειδοποιήσει ότι η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι» (Ηχητικό)

Διευθυντής γραφείου Σαμαρά: «Αστειότητες τα περί δημιουργίας κόμματος» – «Έχει προειδοποιήσει ότι η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι» (Ηχητικό)

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμάρα, Νίκος Τσιούτσιας μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά, για το περιεχόμενο της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού, η οποία έχει προκαλέσει εκνευρισμό στο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιούτσιας είπε ότι είναι «αστειότητες» όλα αυτά που ακούγονται περί της «δημιουργίας κόμματος» από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ επεσήμανε για αυτούς που «έχουν σοκαριστεί» από την ομιλία ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς, μιλάει για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, θέματα εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής».

Μάλιστα, σημείωσε ότι «ο κ. Σαμαράς θεωρεί αλαζονική τη στάση της κυβέρνησης, ενώ έκανε λόγο για αδυναμία ορισμένων να κατανοήσουν τι συνέβη στις ευρωεκλογές», προσθέτοντας ότι «ο κ. Σαμαράς έχει προειδοποιήσει ότι η ΝΔ δεν είναι Ποτάμι».

Επίσης, ο διευθυντής του Γραφείου του Αντώνη Σαμαρά είπε ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι «εχθρός της παράταξης», επισημαίνοντας ότι εκτός από τους ομιλητές Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δύο ακόμη πρώην πρόεδροι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης «ο οποίος χειροκροτούσε» αλλά και ο Γιάννης Πλιακιωτάκης.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι «επομένως είναι τέσσερις οι πρώην πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας στην εκδήλωση, δεν είναι οι δύο. Αν όλοι αυτοί αντιμετωπίζονται από κάποιους ως εχθροί της παράταξης, με συγχωρείτε, ας μου το πουν, εγώ δεν το είχα υπόψη μου, αν όλοι οι πρόεδροι του κόμματος είναι εχθροί της παράταξης, είναι μια άλλη αντίληψη».

Διαβάστε επίσης:

Διαγράφεται ο Λευτέρης Αυγενάκης από τη ΝΔ μετά τον σάλο

Λευτέρης Αυγενάκης: Το άγνωστο περιστατικό σε βάρος γυναίκας που διαφώνησε μαζί του – Τι είχε συμβεί

Έπρεπε να συλληφθεί ο Αυγενάκης για τη χειροδικία στο αεροδρόμιο; Η παλιά διάταξη Δένδια που του… «δένει τα χέρια»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Ομοβροντία» από την αντιπολίτευση – Όλα τα κόμματα ζητούν τη διαγραφή του

Όταν ο «αψύς» Αυγενάκης με το βαρύ χέρι συνομιλούσε με ποινικούς που ζητούσαν να… «γαμ*** τον Βαξεβάνη»

Πρόεδρος ΟΣΕΥΠΕ: Υπάρχουν και άλλα βίντεο με τον Αυγενάκη – Να ανοίξουν όλες οι κάμερες (Video)

«Βράζει» το Twitter με Αυγενάκη: «Δικαιολογίες μαθητή που ξέχασε το τετράδιο»

Κασσελάκης για Αυγενάκη: Καμία ανοχή – Ο Μητσοτάκης οφείλει να διαγ

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter