Στη Γαλλία, η Le Figaro γράφει: «Ο Μακρόν υπερασπίζεται τη γραμμή του, παρά την αποτυχία του αγροτικού σόου». «Οι κατώτατες τιμές θα καταστήσουν δυνατή την προστασία του αγροτικού εισοδήματος» , υποστήριξε ο Γάλλος πρόεδρος. Στη Liberation διαβάζουμε: «Ευρωπαίοι, ο βραχίονας τη γεωργίας». H εκστρατεία για τις εκλογές του Ιουνίου ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο με μια «μονομαχία» μεταξύ Μακρόν και Μπαρντελά.
Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Κοινωνική απάτη με ουκρανικά διαβατήρια». Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία διερευνά χιλιάδες ύποπτες υποθέσεις. Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να προηγείται στις δημοσκοπήσεις. Όμως ένα εμπόδιο παραμένει: ο ίδιος ο Τραμπ». «Τα παιδιά μας αξίζουν να μάθουν ξανά πώς είναι η κανονικότητα», δήλωσε η αντίπαλος του Τραμπ, Νίκι Χέιλι.
Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Kρίση μετρητών άνω του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων για τον Τραμπ». Οι ειδικοί λένε ότι μια κρίση μετρητών τις επόμενες εβδομάδες θα μπορούσε να οδηγήσει τις επιχειρήσεις του πρώην προέδρου σε μεγαλύτερη αβεβαιότητα, από ό,τι έχει δει εδώ και δεκαετίες. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Οι μεγάλοι αντίπαλοι του Τραμπ δεν μπορούν να τον εμποδίσουν από το να θέσει υποψηφιότητα με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα». Η νίκη του Τραμπ με διαφορά 20 βαθμών επί της Χέιλι στις προκριματικές εκλογές της Νότιας Καρολίνας, όχι μόνο δείχνει την ισχυρή επιρροή του μεγιστάνα στους ψηφοφόρους του κόμματός του, αλλά και την αδυναμία οποιουδήποτε ηγέτη του GOP να συγκεντρώσει την υποστήριξή του εναντίον το.
Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Σούνακ λέει ότι δεν υπάρχουν θέματα ισλαμοφοβίας στους Τόρις».Ο Ρίσι Σούνακ αρνείται ότι το Συντηρητικό κόμμα έχει πρόβλημα με την ισλαμοφοβία, μετά τα σχόλια του Λι Άντερσον για τον Σαντίκ Καν, χαρακτηρίζοντάς τα ως «λάθος» και όχι ως προκατάληψη. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Οι ξένοι εγκληματίες θα απελαθούν στο πλαίσιο του σχεδίου απελευθέρωσης φυλακών». Ο υπουργός Δικαιοσύνης Άλεξ Τσαλκ είπε ότι θα απελαθούν και θα τους απαγορευτεί να επιστρέψουν.
Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «”Στην Ιταλία και στην Ευρώπη υπάρχουν πολλοί υπέρ του Πούτιν”». «Υπάρχουν ακόμη πάρα πολλοί στην Ιταλία που υποστηρίζουν τον Πούτιν», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Οι επίσκοποι απέκρυψαν 300 περιπτώσεις κακοποίησης». Η έκθεση της Επισκοπικής Συνδιάσκεψης δεν περιλαμβάνει περισσότερες από 300 περιπτώσεις κακοποίησης, που καταγράφηκαν από 39 θρησκευτικά τάγματα.