Διεθνής Τύπος για παραίτηση Μπάιντεν: «Υπέκυψε στις πιέσεις»

Διεθνής Τύπος για παραίτηση Μπάιντεν: «Υπέκυψε στις πιέσεις»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Ο Μπάιντεν αποσύρθηκε από την προεδρική κούρσα». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Στη Liberation διαβάζουμε: «Αντίο Μπάιντεν, γεια Χάρις». Ο Αμερικανός πρόεδρος αποσύρεται από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο και υποστηρίζει την υποψηφιότητα της αντιπροέδρου του, Καμάλα Χάρις.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Ο Μπάιντεν βγαίνει από την κούρσα». Ο γερουσιαστής Τζο Μάντσιν εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο Μπάιντεν αποχωρεί από την προεδρική κούρσα, υποστηρίζει η Χάρις». Ο πρόεδρος Μπάιντεν τερματίζει την εκστρατεία του για δεύτερη θητεία εν μέσω ανησυχιών των Δημοκρατικών για την ηλικία και τις ικανότητές του.

Στη Γερμανία, η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Τζο Μπάιντεν τα παρατάει». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπέκυψε στις πιέσεις των Δημοκρατικών.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο Μπάιντεν παραιτείται από την κούρσα». Ο Τζο Μπάιντεν αποσύρεται από την προεδρική κούρσα μετά από εβδομάδες πιέσεων να παραιτηθεί.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Ο αποχαιρετισμός του Μπάιντεν: Ψηφίστε τη Χάρις». Ο Μπάιντεν αποσύρεται από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο. Είπε ότι θα στηρίξει την Καμάλα Χάρις.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Ο Μπάιντεν παραιτείται από την κούρσα για επανεκλογή». Ο Δημοκρατικός πρόεδρος παραιτήθηκε 3,5 μήνες πριν τις εκλογές και μετά από εβδομάδες πιέσεων.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα γίνει τώρα που ο Μπάιντεν αποσύρθηκε;

Τζο Μπάιντεν: Από το 2020 «απέναντι» στην ηλικία του

Οι 8 ημέρες που άλλαξαν το πολιτικό σκηνικό στις ΗΠΑ – Η ευκαιρία της Χάρις και τα νέα δεδομένα

Κάμαλα Χάρις: Ρεκόρ δωρεών μετά την υποψηφιότητά της – Συγκεντρώθηκαν 46,7 εκατ. δολάρια σε λίγες ώρες

Ομπάμα: Πατριώτης ο Μπάιντεν αλλά αχαρτογράφητα νερά μπροστά μας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter