Διεγράφη και επίσημα ο Λευτέρης Αυγενάκης από την ΚΟ της ΝΔ – Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής

Διεγράφη και επίσημα ο Λευτέρης Αυγενάκης από την ΚΟ της ΝΔ – Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε και επίσημα ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τον σάλο για την βιαιοπραγία εναντίον του υπαλλήλου του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ανακοίνωση έγινε στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε τον πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Επιτροπή Δεοντολογίας του γαλάζιου κόμματος, με αίτημα τη διαγραφή του, καθώς οι εξηγήσεις που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης στον γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής

Μετά την διαγραφή του από τη ΚΟ της ΝΔ ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέφερε σε ανάρτησή του ότι «η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή. Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη», προσθέτοντας ότι «ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας».

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter