Die Welt: «Αυξάνεται η πίεση στον Τζο Μπάιντεν για παραίτηση»

Die Welt: «Αυξάνεται η πίεση στον Τζο Μπάιντεν για παραίτηση»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επανεξελέγη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής». Επανεξελέγη με 401 ψήφους από τους ευρωβουλευτές την Πέμπτη 18/7. Σ

τη Liberation διαβάζουμε: «Η Ουκρανία βυθίστηκε στο σκοτάδι». Εν μέσω ενός κύματος καύσωνα, το Κίεβο, όπως και άλλες μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, αντιμετωπίζουν μαζικές διακοπές ρεύματος που προκλήθηκαν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, οι οποίοι κατέστρεψαν τους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς της χώρας.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Kορυφαίοι Δημοκρατικοί επιμένουν ότι ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί». Το μέλλον της επανεκλογής του Τζο Μπάιντεν τέθηκε ξανά σε αμφισβήτηση, αφού κορυφαίοι Δημοκρατικοί προειδοποίησαν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Ο Τραμπ σφραγίζει την υποψηφιότητά του με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα». Ο πρώην πρόεδρος αποδέχτηκε την υποψηφιότητα του κόμματος στο συνέδριο του Μιλγουόκι, δίνοντας μια μακροσκελή ομιλία στην οποία μίλησε για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Μοιραία λάθη στον χειρισμό της πανδημίας του κορονοϊού». Οι αιτίες που οι αρχές απέτυχαν να προστατέψουν επαρκώς τους πολίτες από την Covid.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Παραίτηση από την υποψηφιότητα; Η πίεση στον Τζο Μπάιντεν αυξάνεται». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρίσκεται σε διάλειμμα λόγω κορονοϊού. Συνεχίζει να δέχεται πίεση για να αποχωρήσει από την κούρσα.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Υπέρ της αποχώρησής Μπάιντεν και ο Ομπάμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε συνεργάτες του ότι πιστεύει πως ο Μπάιντεν πρέπει να εξετάσει σοβαρά την υποψηφιότητά του.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η φον ντερ Λάιεν υπόσχεται ένα ευρωπαϊκό σχέδιο προσιτής στέγασης». Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν επανεξελέγη για ακόμα μια πενταετία το «τιμόνι» της Κομισιόν.

Διαβάστε επίσης:

Τζο Μπάιντεν: Θέμα χρόνου η αποχώρησή του – Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, εκτοξεύτηκαν τα στοιχήματα

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» των επιστημόνων για μεγάλη αύξηση κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες

Καιρός – Καύσωνας: «Βράζει» η χώρα για 12η μέρα – Στους 42 βαθμούς η θερμοκρασία (LIVE)

Βρες από το σύνθηµα ποιος είναι ο υποψήφιος

Τραμπ: Aποδέχτηκε το χρίσμα, υποσχέθηκε «απίστευτη νίκη» – «Αισθανόμουν ασφαλής» είπε για την απόπειρα δολοφονίας του (Photos-Video)

Εργαζόμενοι στον τουρισμό μιλούν στο Documento για τις τραγικές συνθήκες εργασίας: Κλείνουν για πάντα την πόρτα στις σεζόν – κόλαση

Έκρηξη στο κέντρο του Τελ Αβίβ: Ένας νεκρός από την επίθεση με drone – Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter