Diddy: Συνελήφθη ο ράπερ μετά τη «βροχή» καταγγελιών για σεξουαλικές επιθέσεις και trafficking (Video)

Diddy: Συνελήφθη ο ράπερ μετά τη «βροχή» καταγγελιών για σεξουαλικές επιθέσεις και trafficking (Video)

Συνελήφθη αργά τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη ο ράπερ Diddy αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από ομοσπονδιακό σώμα ενόρκων, μετά από πληθώρα καταγγελιών από γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση και ομοσπονδιακή έρευνα για εμπορία ανθρώπων (trafficking).

Το κατηγορητήριο ήταν απόρρητο και οι λεπτομέρειες των κατηγοριών δεν ανακοινώθηκαν αμέσως από τους εισαγγελείς, αλλά ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Ντέμιαν Γουίλιαμς, επιβεβαίωσε σε δήλωσή του ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες είχαν συλλάβει τον Σον Κομπς.

Τι λέει ο δικηγόρος του

«Αναμένουμε να προχωρήσουμε στην αποκάλυψη του κατηγορητηρίου το πρωί και θα έχουμε περισσότερα να πούμε τότε», ανέφερε ο Γουίλιαμς σε δήλωσή του.

Ο Κομπς συνελήφθη σε ξενοδοχείο στο Μανχάταν, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει για τη σύλληψη και μίλησε στο Associated Press.

«Είμαστε απογοητευμένοι με την απόφαση να ασκηθεί, κατά την άποψή μας, μια άδικη δίωξη κατά του κ. Κομπς από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ», δήλωσε ο δικηγόρος του Diddy Μαρκ Ανιφίλο, περιγράφοντας τον πελάτη του ως μουσικό είδωλο και «στοργικό οικογενειάρχη».

«Δεν είναι τέλειος άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας», ανέφερε ο Ανιφίλο σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Παρακαλώ κρατήστε την κρίση σας μέχρι να έχετε όλα τα γεγονότα».

Δείτε επίσης:

Ανίκανη ή απρόθυμη η ΕΛΑΣ απέναντι στην Greek Μafia

ΣΥΡΙΖΑ: Η Πολιτική Γραμματεία αποφασίζει το χρονοδιάγραμμα μέχρι τις εκλογές – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι καταστατικό το Συνέδριο

ΗΠΑ: «Ακούστηκαν σαν σφαίρες και αμέσως με άρπαξαν» – Ο Τραμπ περιγράφει την νέα απόπειρα δολοφονίας του

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και ριπές ανέμου – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο «κόκκινο» (LIVE)

Μαθήματα υποκριτικής

ΕΟΠΠΥ: «Όσο μπορείς πρόσεχε, της πήγε κλήση στη ΓΑΔΑ» – Όλοι οι αποκαλυπτικοί διάλογοι του κυκλώματος (Video)

Βαθύ µπλε σε αποχρώσεις γαλαζοπράσινου

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter