Διαβεβαιώσεις για πληρωμή των εργαζομένων σε Αυγή και Κόκκινο

Διαβεβαιώσεις για πληρωμή των εργαζομένων σε Αυγή και Κόκκινο

Διαβεβαιώσεις για την εξόφληση των δεδουλευμένων τους έλαβαν οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο και στην Αυγή, την Τετάρτη.

Με παρέμβασή του στη συνέλευση των εργαζομένων της Αυγής, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Left Media, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος ζήτησε να βγει η Κυριακάτικη Αυγή, με τη δέσμευση ότι έως τις 20 Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί ο μισθός του Ιουλίου, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει πληρωθεί ο Αύγουστος, αλλά και το επίδομα αδείας.

Oι ίδιες δεσμεύσεις, αναμένεται να ισχύσουν και για το Κόκκινο, οι εργαζόμενοι του οποίου θα κάνουν συνέλευση αύριο Πέμπτη. Η διοίκηση του ραδιοφώνου φέρεται να έστειλε επιστολή στην Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας δίνοντας υπόσχεση ότι θα πληρώσει μέσα στον μήνα τους εργαζόμενους.

Ο κος Νικόλτσιος, φέρεται να είπε στους εργαζόμενους πως το θέμα του δανείου απομακρύνεται, κάτι που μέχρι και χθες θεωρούνταν απαραίτητο για να εξοφληθούν οι εργαζόμενοι.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, υπάρχουν φωνές στα δύο κομματικά Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, πως χρήματα υπήρχαν, αλλά για κάποιον λόγο δεν δίνονταν στους εργαζόμενους… Ίσως η διοίκηση θα έπρεπε να απαντήσει σε αυτή τη φημολογία.

Διαβάστε επίσης

Greek Mafia: Την ενοχή του κατηγορούμενου για τη δολοφονία Κοντογιώργη ζητά ο εισαγγελέας – «Είμαι αθώος, έχω δύο παιδιά» απαντά

Ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ: «Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» – Οι ατάκες για Πούτιν, Μπάιντεν, Ισραήλ

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Πολάκη, ποιοι άλλοι αναμένεται να δώσουν τη μάχη – Άμεσα οι ανακοινώσεις από Κασσελάκη

Τέιλορ Σουίφτ: «Εγώ, η άτεκνη γατομαμά στηρίζω την Κάμαλα Χάρις»

Προς παραγραφή και το σκάνδαλο με τα λεφτά για το τσουνάμι

Κακοκαιρία Atena: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν την Τετάρτη – Πότε εξασθενούν τα φαινόμενα (LIVE)

«Παιχταρά μου»: Η ατάκα του Ρότα στον Ιωαννίδη μετά το υπέροχο γκολ στο ματς με την Ιρλανδία (Video)

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter