Διαψεύδει ο Ντέιβιντ Λιντς ότι αποσύρεται από τον κινηματογράφο

Αναστάτωση προκάλεσαν στον κινηματογραφικό κόσμο οι δηλώσεις του Ντέιβντ Λιντς ότι είναι πολύ άρρωστος για να σκηνοθετεί ταινίες δια ζώσης και ότι πλέον θα εργάζεται μόνο εξ αποστάσεως.

Μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Sight and Sound, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απόσυρση του Αμερικανού σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη του ανέφερε: «Έχω πάθει εμφύσημα μετά από τόσα χρόνια καπνίσματος και είμαι θέλοντας και μη περιορισμένος στο σπίτι. Δεν μπορώ να βγω έξω. Και μπορώ να περπατήσω μόνο μια μικρή απόσταση πριν μου τελειώσει το οξυγόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Λόγω του Covid, θα ήταν πολύ κακό για μένα να αρρωστήσω, ακόμη και με ένα κρυολόγημα. Έτσι, πιθανώς θα σκηνοθετούσα από το σπίτι μου… Δεν θα μου άρεσε και πολύ αυτό. Μου αρέσει να είμαι μέσα στα πράγματα και να αντλώ ιδέες. Αλλά εάν προκύψει, θα προσπαθούσα να κάνω [μια ταινία] εξ αποστάσεως».

Λίγες ώρες αργότερα ο σκηνοθέτης επανήλθε με μια συμπληρωματική δήλωση στο X διαψεύδοντας ότι πρόκειται να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο: «Έχουν περάσει πλέον πάνω από δύο χρόνια από τότε που έκοψα το τσιγάρο. Πρόσφατα έκανα διάφορες εξετάσεις και τα καλά νέα είναι ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση, εκτός από το εμφύσημα. Είμαι γεμάτος χαρά και δεν πρόκειται ποτέ να αποσυρθώ. Θέλω όλοι να ξέρετε ότι εκτιμώ πραγματικά το ενδιαφέρον σας. Με αγάπη, Ντέιβιντ».

Διαβάστε επίσης:

Συναντήσεις Μητσοτάκη με γαλάζιους βουλευτές – Επιδιώκει «ήρεμα νερά» στα εσωκομματικά

Μέση Ανατολή, ώρα «μηδέν»: Σε θέσεις μάχης Ιράν και Ισραήλ – Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα

Σε… «γιαπί» ζουν οι εποχικοί πυροσβέστες στη Σαλαμίνα – Εξοργιστική καταγγελία (Photos)

Σκάνδαλο υποκλοπών: Οι «ψόφιοι κοριοί» υπουργοί, στρατηγοί, δικαστικοί – Υποτελείς στον ωτακουστή τους