Διαψεύδει ο Μαρινάκης τα σενάρια επιστροφής Γεραπετρίτη ή Παπασταύρου στο Μαξίμου

Τις τελευταίες μέρες σε πολλά δημοσιεύματα αλλά και σε γαλάζια πηγαδάκια ακούγεται ολοένα και περισσότερο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται πολύ σοβαρά την επιστροφή του Γιώργου Γεραπετρίτη ή του Σταύρου Παπασταύρου στο Μαξίμου, βλέποντας ότι μετά τις ευρωεκλογές υπάρχει θέμα συντονισμού του υπουργικού συμβουλίου, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού με τη γαλάζια ΚΟ.

Σε σχετική ερώτηση του documentonews ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης διέψευσε αυτά τα σενάρια στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέροντας ότι «όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε «ούτε στον ορίζοντα» θέμα αλλαγών. Κάθε φορά που τελειώνει ένας ανασχηματισμός, είναι λογικό, ένα-δύο μήνες μετά, να ανατροφοδοτούνται τα σενάρια αυτά. Και όσο πλησιάζουμε προς τα μέσα της δεύτερης τετραετίας, θα ξεκινήσουν τα σενάρια και των πρόωρων εκλογών. Είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «νομίζω ότι και ειδικά ως προς τον Υπουργό Εξωτερικών, αφού μου δίνεται αυτή η δυνατότητα, έχει και ένα πολύ ευαίσθητο χαρτοφυλάκιο και μάλιστα σε μια περίοδο που η Ελλάδα δυναμώνει, ψηλώνει, ενισχύεται ως προς την εξωτερική της πολιτική επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι στο οποίο ο Υπουργός Εξωτερικών διαδραματίζει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν κάνει καλό η αναπαραγωγή των σεναρίων αυτών. Τα διαψεύδω».

Σημειώνεται, ότι πέρα από την απάντηση του Παύλου Μαρινάκη και στον απόηχο της διαγραφής του Μάριου Σαλμά από την κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανησυχεί για την όξυνση των γαλάζιων αντιθέσεων, ειδικά μετά την ερώτηση των 11 γαλάζιων βουλευτών για τα κόκκινα δάνεια. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στις αρχές Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός αναμένεται να συναντήσει δεκάδες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με σκοπό να γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μετά τις ευρωεκλογές. Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν στην γαλάζια παράταξη ότι η κορύφωση των συγκρούσεων θα γίνει όταν αρχίσει η επίσημη συζήτηση για το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την προεδρία της Δημοκρατίας.

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

«Αδιανόητο να σχολιάζουμε δικαστικές αποφάσεις» είπε ο Μαρινάκης για την απαλλαγή Παπαντωνίου και «τη θεία από τη Νιγηρία»

Ανατροπή βυτιοφόρου στη Λεωφόρο Σχιστού – Διακοπή κυκλοφορίας

€455.000.000 σε ημέτερους σχολάρχες του Μητσοτάκη – Μισό δισ. ευρώ στο καρτέλ του «σκόιλ ελικίκου»

Πρώτο χτύπημα από την εσωκομματική αντιπολίτευση – Αφετηρία αμφισβήτησης της κυβερνητικής πολιτικής

Γερμανία: Το SPD πρώτο στο Βρανδεμβούργο – «Το κόμμα του Σολτς νίκησε, ο καγκελάριος έχασε»

Super League: Η βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική – Οι κερδισμένοι και τα ντέρμπι που έρχονται (Videos)

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές από το μεσημέρι