Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Διαψεύδει ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Σε επιστολή του ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης διαψεύδει σχετικό δημοσίευμα του documentonews.gr αλλά οι πληροφορίες μας από τον υγειονομικό χώρο επιμένουν για την ορθότητα του ρεπορτάζ.

Το documentonews.gr θα επανέλθει σύντομα σχετικά με το θέμα.

Η επιστολή του διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας

«Διάψευση άρθρου documento

Κύριοι,

Ενημερώθηκα προς μεγάλη έκπληξή μου για το σχετικό αναληθές ,ψευδές, συκοφαντικό και μη ανταποκρινόμενο στην πραγματικότητα άρθρο σας που αφορά στην πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και στο πρόσωπό μου.

Στο συγκεκριμένο άρθρο σας, https://www.documentonews.gr/article/alaloym-me-tis-kybernhtikes-apofaseis-gia-to-esy-xaos-sto-nosokomeio-xalkidas,

αναφέρεται το ονοματεπώνυμο μου και η θέση στην οποία υπηρετώ, και ειδικότερα αναφέρεται στη θέση που εξέφρασα ότι δήθεν « Η διοίκηση του νοσοκομείου σηκώνει τα χέρια ψηλά, και στον τελευταίο γύρο πιέσεων από την Αθήνα ο διοικητής Βαγγέλης Χατζημαργαρίτης απάντησε να πάει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας να αναλάβει την διαχείριση».

Η άνω φερόμενη ψευδώς και αναληθώς στο πρόσωπό μου τοποθέτηση είναι απολύτως ψευδής, πλήττει την υπόληψη μου, την προσωπικότητά μου και τον τρόπο διαχείρισης της θέσης του Διοικητή του ΓΝ Χαλκίδας, θέση την οποία με ευλάβεια υπηρετώ, σε συνεργασία με τους ιεραρχικά ανώτερους προϊστάμενους μου.

Κατόπιν της δημοσίευσης μέσω του άρθρου σας, του άνω ασύστολου ψεύδους που φέρεται να δήλωσα εγώ και με την ιδιότητά μου ως Διοικητή του ΓΝ Χαλκίδας και προκειμένου να αποφευχθεί η κατόπιν της προσφυγής μου στην Δικαιοσύνη διαγραφή του,

Ζητώ Άμεσα,

ΝΑ διαγραφεί το άρθρο σας με σκοπό να αποκατασταθεί η οποιαδήποτε ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου και η δήθεν κρίση μου σχετικά με την διαχείριση του ΓΝ Χαλκίδας, καθόσον ουδέποτε αναφέρθηκα σχετικά με ανάληψη ευθύνης ή οποιασδήποτε διαχείριση του Νοσοκομείου από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας.

Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου, προς αποκατάσταση κάθε ηθικής και υλικής βλάβης μου, λόγω της προσβολής της τιμής, της υπόληψής και της επαγγελματικής μου ταυτότητας και προσωπικότητας.

Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης

Διοικητής ΓΝ Χαλκίδας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter