Διαμαντοπούλου: Δεν εκφράζει ο Ανδρουλάκης το 60% και ο Δούκας το 40%, νέα ανθρωπογεωγραφία στο κόμμα (Video)

Για μια πολύ σημαντική ημέρα στο ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η Άννα Διαμαντοπούλου, σε μια πρώτη εκτίμηση για το αποτέλεσμα της κάλπης της β’ Κυριακής, που ανέδειξε εκ νέου πρόεδρο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Η κυρία Διαμαντοπούλου κάλεσε τον κ. Ανδρουλάκη να κάνει τις πρώτες του κινήσεις στον δρόμο για το συνέδριο, λέγοντας παράλληλα ότι θα είναι σημαντικός και ο ρόλος του κ. Δούκα.

Τόνισε ακόμη, με νόημα, ότι ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης εκπροσωπεί το 60% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ούτε ο κ. Δούκας το 40%, καλώντας τον πρόεδρο του κόμματος να «διαβάσει» τη νέα ανθρωπογεωγραφία του εκλογικού σώματος του ΠΑΣΟΚ.

Η ίδια είπε ότι μπορεί να συνεισφέρει στην επόμενη μέρα του κόμματος, δεν αποκάλυψε ωστόσο αν… περιμένει τηλεφώνημα, όπως ρωτήθηκε, αύριο, από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Αρκέστηκε να πει ότι το 20% που πήρε την α’ Κυριακή ήταν σημαντικό και απάντησε στην κριτική ότι, αν δεν κατέβαινε στις εκλογές, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό: «Αυτό είναι πρωτοφανές. Κι ο Ανδρουλάκης αν δεν κατέβαινε κι ο Δούκας αν δεν κατέβαινε, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό, τι πάει να πει αυτό; Να απολογηθεί κάποιος, επειδή κατέβηκε υποψήφιος;».

Εκτίμησε, τέλος, ότι το ΠΑΣΟΚ «μεγάλωσε» μέσα από αυτή την εκλογική διαδικασία.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη – Πέρασε με 138 ψήφους

Η χρυσή παράγκα της Μενδώνη – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville

Η πρώτη αντίδραση Κασσελάκη μετά την απόφαση της ΚΕ: «Η φωνή μας είναι το συνέδριο»

ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: Ντροπιαστική η αναφορά του στη συναυλία για τα Τέμπη

Νίκος Μωραΐτης: Φωνή εντόμου τώρα είναι η φωνή του