Διάλογος… φωτιά Αντετοκούνμπο – Παπανικολάου: Το σουβλάκι, η μπίρα και η υπόσχεση για τα παπούτσια (Video)

Διάλογος… φωτιά Αντετοκούνμπο – Παπανικολάου: Το σουβλάκι, η μπίρα και η υπόσχεση για τα παπούτσια (Video)

Επικός διάλογος μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Κώστα Παπανικολάου αναρτήθηκε στα social media του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης χαρακτήρισε τον αρχηγό του Ολυμπιακού ως «τον πιο πιστό του υποστηρικτή», καθώς έχει αγοράσει τη σειρά των παπουτσιών με τη δική του υπογραφή.

«Αυτός είναι ο νούμερο 1 υποστηρικτής μου, φοράει τα παπούτσια μου από την πρώτη μέρα. Φόρεσε το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο, το πέμπτο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, για να δεχθεί την απάντηση του Παπανικολάου: «Ακόμη περιμένω ένα ζευγάρι από αυτόν».

«Έχει δίκιο. Όταν παραγγέλνεις φαγητό στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα σουβλάκι, αν είσαι καλός πελάτης σου δίνουν δώρο μία coca-cola, μία Fanta, μία μπίρα. Έχει απόλυτο δίκιο», σημείωσε στη συνέχεια ο σταρ του NBA, ο οποίος έδωσε και υπόσχεση στον Παπανικολάου. «Όταν βγει το έκτο παπούτσι της σειράς, θα φέρω ζευγάρια για όλη την εθνική ομάδα».

Ο Παπανικολάου «ξαναχτύπησε» μετά την υπόσχεση του Γιάννη, ζητώντας να… του στείλουν αυτό το βίντεο. «Θα αγωνίζομαι ακόμα στην εθνική όταν βγει το έκτο παπούτσι ή θα έχω αποσυρθεί;», διερωτήθηκε ο Κώστας Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης:

Προολυμπιακό Τουρνουά: Πότε είναι τα ματς της Εθνικής – Η ώρα του τζάμπολ και η μετάδοση

Ο αργός θάνατος του αθλητικού Τύπου – Η «Metrosport» στη βόρεια Ελλάδα έγινε η δέκατη αθλητική εφημερίδα που ανέστειλε την έκδοσή της

Σάσα Βεζένκοφ: «Να δω τι θέλουν από εμένα οι Ράπτορς» – Τι είπε για τις ομάδες που ενδιαφέρονται

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter