Διακοφώτης: «Η FIFA θα εξετάσει την μεταγραφή του Ρόουζ» από τον Ολυμπιακό στη Λέγκια

Διακοφώτης: «Η FIFA θα εξετάσει την μεταγραφή του Ρόουζ» από τον Ολυμπιακό στη Λέγκια

Ο ποδοσφαιριστής του Αρη, Λίντσεϊ Ρόουζ, μεταγράφηκε στην Λέγκια Βαρσοβίας από τον… Ολυμπιακό! Αυτό προκύπτει από δημοσιεύματα, παρότι ούτε οι «κίτρινοι» έχουν ανακοινώσει ότι πούλησαν τον 29χρονο αμυντικό στους πρωταθλητές, ούτε οι πρωταθλητές ότι τον παραχώρησαν στην Πολωνική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ Π. Διακοφώτης δήλωσε γνώστης της υπόθεσης, ωστόσο επεσήμανε ότι δεν μπορεί να αναφέρει κάτι καθώς είναι προσωπικά δεδομένα. «Η κάρτα μεταβολών είναι οι κινήσεις που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και διατηρείται στην Ομοσπονδία και στην FIFA. Τώρα ο Ρόουζ είναι στην Πολωνία. Εγώ γνωρίζω, αλλά είναι προσωπικά δεδομένα. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στα προσωπικά δεδομένα του παίκτη», ανέφερε στο Metrosport ο Διακοφώτης. Και συνέχισε:

«Όσες ομάδες έχουν έννομο συμφέρον μπορούν να απευθυνθούν στην Ομοσπονδία και η νομική υπηρεσία θα απαντήσει αναλόγως. Αυτή η υπόθεση για μένα, προσωπική άποψη εκφράζω, πρέπει να εξεταστεί μόνο στην FIFA και όχι στα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ. Και η FIFA θα βρει αν υπάρχει γέφυρα κι αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες των μεταγραφών».

Καταλήγοντας, ο Διακοφώτης είπε: «Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αν έγινε αυτή η μεταγραφή. Για εμάς σαν Ομοσπονδία μιλάω. Τώρα, αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν είναι σε γνώση της ΕΠΟ και παραβιάζει τους κανονισμούς, θα πρέπει να επιληφθεί η FIFA».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter