Διαδικτυακό black χιούμορ με την πρόσληψη του στρατηγού Φλωρου στον ΑΝΤ1 (Pics)

Διαδικτυακό black χιούμορ με την πρόσληψη του στρατηγού Φλωρου στον ΑΝΤ1 (Pics)

«Πάρτι» με μαύρο χιούμορ γίνεται στο διαδίκτυο απο την στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόσληψη στον ΑΝΤ1 του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Το μαύρο χιούμορ με τα πικρόχολα σχόλια και τα κολάζ φωτογραφιών με πρωταγωνιστή τον στρατηγό σε ρόλο μάγειρα, μετεωρολόγου, ένστολου παρουσιαστή ειδήσεων επι της ουσίας απαξιώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σε μια φωτογραφία απεικονίζεται ένστολος ο στρατηγος να λέει τον καιρό και σε μια άλλη ασπρόμαυρη πάντα ένστολος ο στρατηγός να λέει τις Ειδήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΕΔ» παραπέμποντας ευθεως στην ΥΕΝΕΔ την εποχή της χούντας των συνταγματαρχών…

Σε μια άλλη φωτογραφία εμφανίζεται ένστολος να λέει τον καιρό και άλλη μία να μαγειρεύει στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Μεταξύ των σχολίων είναι πολλά που αφορούν τα έργα και τις ήμερες του στρατηγού στο ΓΕΕΘΑ , όπως:

-Η τραγωδία στην Λιβύη που παραμένει δικαστικά και δημοσιογραφικά ανεξιχνίαστη και για την οποία φέρει ακέραιη την ευθύνη το ΓΕΕΘΑ και προσωπικά ο στρατηγός που δεν είχε μεριμνήσει για την λήψη στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας.

-Οι ακραίες ψυχολογικές επιχειρήσεις που εφάρμοζε κατά συναδέλφων του όπως για ασήμαντη αφορμή καλούσε τους άνδρες ασφαλειας του για να απομακρύνουν βιαίως απο το γραφείο του όποιον τολμούσε να εκφέρει διαφορετική άποψη για τον χειρισμό επιχειρησιακών θεμάτων !!!

Στο μεταξύ αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών με την οποία επανέρχεται σε ένα θέμα ηθικής τάξεως που αφορά καταγγελία ότι στο γραφείο του υπουργού Άμυνας υπηρετεί στρατιωτικός καταδικασμένος για κλοπή και ενώ το γνωρίζει η ηγεσία δεν τον απομακρύνει απο κοντά της.

Πηγή: Ieidiseis.gr

Διαβάστε επίσης

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας

Ξυπόλυτη ξανά η Ελλάδα στα αγκάθια του χρέους – Βοούν τα «καμπανάκια» για την ελληνική οικονομία

Μητσοτάκης από Ρηγίλλης: Κάποιοι θέλουν μία «μικρή, συμπλεγματική» παράταξη- Αιχμές μέσω… «απόδοσης τιμών» σε Καρμανλή – Σαμαρά

Μήνυμα ενότητας από Καρυστιανού: «Νίκο, Σοφία, Δημήτρη, Μάρθα… πονάμε το ίδιο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter