ΔΕΘ: Υπό βροχή η πορεία των εργατικών σωματείων (Video)

ΔΕΘ: Υπό βροχή η πορεία των εργατικών σωματείων (Video)

Υπό βροχή ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία των εργατικών σωματείων. Κρατώντας ομπρέλες και φωνάζοντας συνθήματα οι διαμαρτυρόμενοι κατευθύνονται προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο προκειμένου να διατρανώσουν τα αιτήματα τους κατά την διάρκεια της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ.

Με βασικό σύνθημα «συλλογικές συμβάσεις εργασίας εδώ και τώρα» τα εργατικά σωματεία και τα συνδικάτα από κάθε γωνία της Ελλάδας δίνουν μαζικό παρών στις σημερινές κινητοποιήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη από νωρίς το απόγευμα στην κέντρο της πόλης.

Κρατώντας σημαίες και πανό εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης διαδηλώνοντας υπέρ της προάσπισης των εργασιακών τους δικαιωμάτων με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο Άγαλμα Βενιζέλου έχουν συγκεντρωθεί τα μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ καθώς και μέλη φοιτητικών συλλόγων ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένα και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ. της Νέας Αριστεράς.

Με κύρια αιτήματα τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά και την εφαρμογή ενός εκτεταμένου προγράμματος κοινωνικής κατοικίας οι εργαζόμενοι δίνουν δυναμικό παρών στις κινητοποιήσεις.

 

Διαβάστε επίσης

Συνεδριάζει η κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Δεδομένη η αμφισβήτηση Κασσελάκη

Σχολικά είδη και ρεύμα γονατίζουν τα νοικοκυριά – Στον κόσμο της η κυβέρνηση, πανηγυρίζει για δήθεν μειώσεις

Το παρασκήνιο στην Κουμουνδούρου – Αυτή την Κυριακή στο Documento

Καιρός: Μέχρι και 34 βαθμούς το Σάββατο – Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter