«Δεν θέλω να κάνω τον πόνο μου Viral» – «Τα συλλυπητήρια μας και κλείνουμε»: Ο έντονος διάλογος Πορτοσάλτε με αδερφή θύματος (Video)

«Δεν θέλω να κάνω τον πόνο μου Viral», είπε η αδερφή θύματος στη φωτιά της Κορινθίας, όταν ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς η ίδια προσπάθησε με κάθε τρόπο να κινητοποιήσει τις αρχές στην αναζήτηση του αγνοούμενου αδερφού της, καθώς μέχρι και αργά το βράδυ δεν είχε ανταποκριθεί κανείς στις αγωνιώδεις προσπάθειές της, ακόμα και υψηλά ιστάμενοι, όπως είπε.

Ακολούθησε έντονος διάλογος, στον αέρα του ΣΚΑΙ, με τον δημοσιογράφο να ζητά αμέσως να κλείσουν τη σύνδεση. «Δεν έχουμε τέτοια πρόθεση και μπορούμε να κλείσουμε εδώ, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και κλείνουμε, δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα Viral» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τότε, η ίδια προκειμένου να ακουστεί η αγανάκτησή της συνέχισε:

«Όχι, απλά θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχει καμία υποδομή και καμία οργάνωση» απάντησε η αδερφή του θύματος στον δημοσιογράφο και συνέχισε: «Ναι, ο στρατός ήρθε, ναι η πυροσβεστική ήρθε ναι ήρθαν και κάποια ελικόπτερα… και καθόντουσαν στον δρόμο. Η φωτιά δεν ήταν στην παλιά Εθνική Οδό. Να κινητοποιηθεί κάτι, η ΕΜΑΚ, δεν ξέρω τι… δεν είχαν χαθεί δύο ζώα, είχαν χαθεί δύο άνθρωποι. Του άλλου παιδιού η γυναίκα θα γεννήσει σε 20 μέρες… Στα παιδιά μας τι κόσμο θα παραδώσουμε; Τι ακριβώς ψηφίζουμε;» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Διαβάστε επίσης:Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Πήγαν να βοηθήσουν και εγκλωβίστηκαν στις φλόγες – «Τα γνωρίζαμε τα παιδιά, ήταν γειτονάκια μας» (Video)


Ένα email της Καρυστιανού θα προκαλέσει πονοκέφαλο στη φον ντερ Λάιεν και τη Μέτσολα


To εγκληματικό modus operandi στο αμαρτωλό ΑΤ


Άρθρο του Στέφανου Κασσελάκη στο Documento: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ


Το Ισραήλ βομβάρδισε το κέντρο της Βηρυτού – Ισραηλινά τανκς στα σύνορα με Λίβανο (Photos -Video)


Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Νέο μήνυμα από 112 – «Απομακρυνθείτε προς Λυγιά»