ΔΕΔΔΗΕ: Η «αριστεία» ετοιμάζεται να θριαμβεύσει σε ένα ακόμη διαγωνισμό

ΔΕΔΔΗΕ: Η «αριστεία» ετοιμάζεται να θριαμβεύσει σε ένα ακόμη διαγωνισμό

Προκήρυξη για 664 προσλήψεις ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, με στόχο την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων.

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 664 συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις υπηρεσιακές μονάδες της Εταιρείας, σε όλη την επικράτεια.

Βέβαια, το ενδιαφέρον με τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είναι ότι μοριοδοτούν με τέτοιο τρόπο τους υποψήφιους με συνέντευξη ώστε ένας υποψήφιος με πτυχίο 9, αν τα πάει «άσχημα» στη συνέντευξη να πάρει λιγότερα μόρια για το πτυχίο από έναν υποψήφιο με πτυχίο 5 που τα πήγε «τέλεια» στη συνέντευξη.

Επιπλέον δημιουργούν τους όρους για φτηνό εργατικό δυναμικό αφού πριμοδοτείται περισσότερο το να έχεις πάρει πτυχίο μέχρι 3 έτη από το να έχεις πτυχίο και εμπειρία περισσότερα έτη! Κι αυτό βέβαια πληρώνεται αναλόγως. Με λίγα λόγια η αριστεία ετοιμάζεται να θριαμβεύσει και σε ένα ακόμα διαγωνισμό ενόψει ιδιωτικοποίησης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 25 Ιουνίου 2021 και λήγει στις 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 14:00.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter