Debate και θεωρίες συνωμοσίας: Τα σκουλαρίκια – «ακουστικά» της Κάμαλα Χάρις

Debate και θεωρίες συνωμοσίας: Τα σκουλαρίκια – «ακουστικά» της Κάμαλα Χάρις

Μετά την πρώτη θεωρία συνωμοσίας που αναπαρήγαγε στο ντιμπέιτ ο Ντόναλντ Τραμπ για τους μετανάστες από την Αϊτή που τρώνε σκυλιά, γάτες και άλλα κατοικίδια, μια δεύτερη κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και αφορά στην Κάμαλα Χάρις.

Η θεωρία υποστηρίζει ότι η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές του Νοεμβρίου, φορούσε ακουστικά που έμοιαζαν με σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, για να τη βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της 90λεπτης τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό της.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας αναφέρουν ότι πρόκειται για τα σκουλαρίκια Nova H1, δημιουργία της γερμανικής startup NOVA Products.

Ένας λογαριασμός Χ με την ονομασία The Maverick Approach, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι μια «εναλλακτική πηγή ειδήσεων», προωθεί έντονα τη θεωρία συνωμοσίας για τα σκουλαρίκια της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν θεωρίες συνωμοσίας για κρυφές επικοινωνίες κατά τη διάρκεια των προεδρικών συζητήσεων.

Παρόμοιοι ισχυρισμοί έγιναν για τη Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, όταν συντηρητικοί ιστότοποι και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν εικόνες που υποστήριζαν ότι δείχνουν την Κλίντον να φορά ένα ακουστικό κατά τη διάρκεια εκείνης της εκδήλωσης. Οι ιστότοποι ελέγχου δεδομένων PolitiFact και Snopes είχαν εξετάσει και απορρίψει τους ισχυρισμούς για το μυστικό ακουστικό «στο χρώμα της σάρκας».

Ένας παρόμοιος ισχυρισμός κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2020, σύφωνα με τον οποίο ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φορούσε κρυφό ακουστικό κατά τη διάρκεια του πρώτου ντιμπέιτ μεταξύ του ιδίου και του Ντόναλντ Τραμπ στις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Διαβάστε επίσης

Μύλος με Μυλωνάκη στο Μαξίμου: Φουντώνουν οι φήμες για «εκπαραθύρωση» και επιστροφή Γεραπετρίτη

Ντόμινο αποχωρήσεων από την επιτροπή για τα Όσκαρ: Παραιτήθηκε και ο Νίκος Πλατύραχος – Τι δήλωσε στο Documento

Τροπολογία για ημέτερους: Έρχεται αναδρομική διαγραφή προστίμων της εφορίας σε βάθος 10ετίας – Πώς «έθαψαν» την ένσταση του Documento

Νέα καρφιά Κακλαμάνη: Δεν θα «υφίσταντο» Λατινοπούλου και Βελόπουλος αν η ΝΔ ήταν στον σωστό ιδεολογικό δρόμο

Παίζει με τις λέξεις ο Μητσοτάκης: Βάφτισε… αναπροσαρμογή τις αυξήσεις στους λογαριασμούς νερού

Η λειψυδρία «όχημα» για αυξήσεις στους λογαριασμούς νερού

Τροπολογία για ημέτερους: Έρχεται αναδρομική διαγραφή προστίμων της εφορίας σε βάθος 10ετίας – Πώς «έθαψαν» την ένσταση του Documento

Τζον Μπον Τζόβι: Η στιγμή που ο θρύλος της ροκ αποτρέπει γυναίκα να πέσει από γέφυρα (Video)

Ντέγιαν Λόβρεν: Φινάλε στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ – Πώς έκλεισε το deal στο… 90′ της προθεσμίας

Καιρός: Από την Atena στην Boris με… παρένθεση την Πέμπτη – Τι ακολουθεί τα επόμενα 24ωρα

Με καπέλο… «Τραμπ 2024» εμφανίστηκε ο Τζο Μπάιντεν – Το «παρασκήνιο» πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral

Και από τη… μίζα ξίγκι στο ΕΣΥ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter