ΔΕΑΒ: Επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό για επεισόδια στο ματς με την Καλλιθέα

ΔΕΑΒ: Επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό για επεισόδια στο ματς με την Καλλιθέα

Την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επέβαλε η ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό, για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με την Athens Kallithea που διεξήχθη στη Λεωφόρο. Η ποινή, η οποία θα εκτιθεί στο ματς με τον Πανσερραϊκό, επιβλήθηκε επειδή οι οπαδοί πέταξαν μπουκάλια και κουτάκια αναψυκτικών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Η ανακοίνωση

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι: Με την υπ’ αριθμό 25/2024 Πράξη της επιβλήθηκε, σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθώς φίλαθλοι της, κατά την διεξαγωγή της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Γήπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» στις 01/09/2024, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος επαγγελματικού ποδοσφαίρου αγωνιστικής περιόδου 2024/ 2025, που διοργανώνει η SUPER LEAGUE 1, έριξαν εντός του αγωνιστικού χώρου πληθώρα μπουκαλιών νερού και μεταλλικά κουτιά αναψυκτικών, πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη. Εφαρμογή άρθρου 10 του ν.5085/2024».

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση στις 09/09/2024 τις ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για επεισόδια των φιλάθλων τους που έλαβαν χώρα κατά τον μεταξύ τους αγώνα στις 01/09/2024, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δείτε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή στον Τασούλα

Πώς να μην βρεθείτε… μπλεγμένοι στην Ευρωβουλή – 5+1 «συμβουλές» από το Politico

Αγρότες στη Θεσσαλία: «Επικοινωνιακή εμφάνιση Μητσοτάκη – Πλημμυροπαθείς ήταν στα 200 μέτρα γιατί είχε βάλει τα ΜΑΤ» (Video)

Φιμώνουν υγειονομικούς με πιστοποιητικό εχεμύθειας – Καταγγελία-αποκάλυψη για την 7η ΥΠΕ

Καρδίτσα: Το θρίλερ της εξαφάνισης του 28χρονου και η σκιά για «γαλάζια» παρέμβαση

Υπέρ της μομφής η συντριπτική πλειοψηφία των 87 – «Αν διαγραφεί ο Σπίρτζης, μετά θα είμαστε όλοι υποψήφιοι για διαγραφή»

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter