Δε θα… σκάσει κιόλας ο Σκρέκας για τους 200 φούρνους που έβαλαν λουκέτο (Video)

Δε θα… σκάσει κιόλας ο Σκρέκας για τους 200 φούρνους που έβαλαν λουκέτο (Video)

Με απαράμιλλη κυνικότητα, ο υπουργός Ενέργειας περιέγραψε ούτε λίγο, ούτε πολύ ως φυσικό επακόλουθο το γεγονός ότι 200 φούρνοι έκλεισαν το τελευταίο διάστημα, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση… στηρίζει τον κλάδο! «Στην υπόλοιπη Ευρώπη κλείνουν οι φούρνοι, όχι στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα τους στηρίζουμε!», ήταν το αντιφατικό συμπέρασμα του Κώστα Σκρέκα.

Μιλώντας στη διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, ο υπουργός επικαλέστηκε αρχικά τον πρόεδρο της αρμόδιας Ομοσπονδίας για να δικαιολογήσει τα 200 λουκέτα. «Ο ίδιος ο πρόεδρος τους είπε -αν θυμάμαι καλά- ότι είναι περίπου 15.000 οι φούρνοι στη χώρα, ενώ 200 -λέει- έχουν κλείσει» είπε και πρόσθεσε:

«Κάποια απ΄ αυτά για συνταξιοδότηση και κάποια απ΄ αυτά… 200 στους 15.000 μπορεί τελικά να έπρεπε να κλείσουν γιατί είναι μια αγορά και μειώθηκε η εργασία τους ή άνοιξε ένας άλλος φούρνος δίπλα και να τους πήρε την πελατεία».

Εν συνεχεία, κατηγόρησε την αντιπολίτευση διότι -σύμφωνα με τα λεγόμενά του- υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν στηρίζει τους φούρνους τη στιγμή που «εμείς τους στηρίζουμε». «Κι όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη, ναι, κλείνουν οι φούρνοι… Στην υπόλοιπη Ευρώπη κλείνουν οι φούρνοι, όχι στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα τους στηρίζουμε για να δίνουν φθηνό ψωμί στον κόσμο» κατέληξε ο υπουργός, προκαλώντας το εύλογο ερώτημα: Πώς γίνεται να στηρίζει έναν κλάδο 200 επιχειρήσεις του έβαλαν λουκέτο;

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter