Daily Telegraph: «Οι εργαζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να απαιτούν τετραήμερη εργασία»

Daily Telegraph: «Οι εργαζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να απαιτούν τετραήμερη εργασία»

Στην Γαλλία, η LHumanite κυκλοφορεί με χτύπημα στην πρώτη για τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την παιδική αστεγία στην χώρα με τίτλο: «Παιδιά στον δρόμο, ένα σκάνδαλο κρατικό». Στο άρθρο διαβάζουμε: «Περισσότεροι από 2000 ανήλικοι βρέθηκαν αυτόν τον Αύγουστο χωρίς κάποιο κατάλυμα. Το φαινόμενο προκαλεί δυσφορία, ενώ τροφοδοτείται από την φιλελεύθερη κατεύθυνση των πολιτικών στέγασης».

Στην Γερμανία, η Tagesspiegel κυκλοφορεί με κεντρικό τίτλο: «Διαλυμένη κοινωνία» και όπως συμπληρώνει στον υπότιτλο: «Λίγο πριν από τις εκλογές των κρατιδίων, αποκλειστικά στοιχεία έρευνας καταδεικνύουν σε ποιες περιοχές το Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) και το Συμμαχία Σάρα Βάγκεκνχετ (BSW) αναστατώνουν ιδιαίτερα το πολιτικό τοπίο. Ένα άλλο κόμμα συνεχίζει να χάνει υποστήριξη».

Στη Βρετανία, η γνωστή τάμπλοιντ εφημερίδα Daily Mail κυκλοφορεί με βασικό τίτλο: «Οργή καθώς ο Στάρμερ κατέβασε το πορτραίτο της Μάγκι». Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Στάρμερ αποφάσισε να κατεβάσει το πορτρέτο της Θάτσερ από το δωμάτιο ανάγνωσης της στο Νο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ και τον κατηγορεί για εκδικητικότητα απέναντι σε έναν πολιτικό γίγαντα.

Ο Guardian κυκλοφορεί με βασικό τίτλο: «Ο Στάρμερ διακινδυνεύει να συγκρουστεί με τις εταιρείες διαχείρισης των παμπ για το πλάνο απαγόρευσης του καπνίσματος σε ανοιχτούς χώρους». Σύμφωνα με την εφημερίδα το κοινό στηρίζει την κίνηση, όμως οι εταιρείες στον χώρο της φιλοξενίας φοβούνται ότι θα έχουν «σοβαρή οικονομική ζημιά».

Η Daily Telegraph έχει κεντρικό θέμα με τίτλο: «Οι εργαζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να απαιτούν τετραήμερη εργασία την βδομάδα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η κυβέρνηση ετοιμάζει σχετικό νομοσχέδιο το φθινόπωρο και οι Τόρις προειδοποιούν ότι η «συμπίεση των ωρών εργασίας» θα έχει αντίκτυπο στις επιχειρήσεις.

Στις ΗΠΑ η Wall Street Journal έχει κεντρικό θέμα για τις εκλογές με τίτλο: «Η Χάρις παίρνει μικρό προβάδισμα σε δημοσκόπηση». Σύμφωνα με την εφημερίδα η υποψήφια των Δημοκρατικών προηγείται με 48% έναντι 47% του Τραμπ. Όπως σημειώνει η εφημερίδα αυτή είναι η πρώτη φορά που η υποψηφιότητα των Δημοκρατικών περνάει μπροστά από το 2023.

Η Washington Post έχει χτύπημα στην πρώτη για την Ουκρανία με τίτλο: «Η ενέργεια και πάλι ο βασικός στόχος». Όπως εξηγεί «παγκόσμιος αντίκτυπος έπειτα από τις αποτυχημένες συνομιλίες. Πόλεις βυθίζονται στο σκοτάδι στην Ουκρανία, ενώ αποθήκες καυσίμων φλέγονται στην Ρωσία».

Δείτε επίσης:

Βόλος: Νέες συγκλονιστικές εικόνες από τα νεκρά ψάρια – Πού πρέπει να αποφεύγεται η κολύμβηση (Photos – Video)

Χαλκιδική: «Κανείς δεν είχε δικαίωμα να πάρει το παιδί μου» – Στα δικαστήρια η οικογένεια του 19χρονου

Κατηγορείται για θάνατο παιδιού στον Αλμυρό, για τραυματισμό στη Χαλκίδα αλλά πήρε άδεια για λούνα παρκ στη Λάρισα (Video)

«Τι απέγινε η ανθρωπιά μας;» – Αξιωματούχος του ΟΗΕ μιλά για τη δραματική κατάσταση στη Γάζα

Κάμαλα Χάρις για επιθέσεις Τραμπ: «Τα ίδια και τα ίδια» – Τι είπε για το Ισραήλ και την οικονομία (Videos)

Επί ξυρού ακμής η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε διαρκή εγρήγορση οι «87» – Τι σκέφτονται Φάμελλος και Πολάκης

Καιρός: Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες την Παρασκευή – Πού αναμένονται ισχυρά φαινόμενα (LIVE)

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στην Ευρώπη: Οι πιθανοί αντίπαλοι σε Europa και Conference League

ΕΣΥ: Κίνητρα κατόπιν εορτής για νησιά και ακριτικές περιοχές

Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

Μπόµπα, Zorba και moussaka

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter