Conference League: Ήττα ΠΑΟΚ στη Δανία, 1-0 από τη Μίντιλαντ

Conference League: Ήττα ΠΑΟΚ στη Δανία, 1-0 από τη Μίντιλαντ

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων κι έχασε στη Δανία από την Μίντιλαντ με 1-0, βάζοντας δύσκολα στη ρεβάνς της Τούμπας, για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρατήσει τους Δανούς μακριά από την εστία του Πασχαλάκη και να ελέγξει τον γρήγορο ρυθμό τους και ως ένα βαθμό τα κατάφερε. Όμως στο 20’ και αφού πρώτα ο Ζίβκοβιτς είχε μι καλή ευκαιρία για το 0-1, η Μίντιλαντ άνοιξε το σκορ. Ο Εβάντερ βρήκε αμαρκάριστο τον Αντερσον αυτός μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ πήγε στη συνέχεια για τα καλά τον έλεγχο με στόχο την ισοφάριση και είχε μια πολύ καλή κεφαλιά του Τσιγγάρα μόλις άουτ στο 44’.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι βγήκαν πιο δυνατά με τον Πασχαλάκη να σώζει στο 50’ σε βολίδα του Ισακσεν, ενώ ο ΠΑΟΚ αν και είχε την υπεροχή δεν μπορούσε να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία των Δανών. Μάλιστα στο 90’ λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 αλλά το σουτ του Τσαρλς σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του «δικεφάλου»

Ο Αγγλος διαιτητής Κρεγκ Πόουσον «κιτρίνισε» τους Σβαμπ, Μιτρίτσα, Ονιεντίγκα.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Όλαφσον, Ντάλσγκααρντ, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο, Γ. Άντερσον, Ονιεντίκα, Εβάντερ (60’ Μάγιερ), Ντάιρ (60’ Παουλίνιο), Ίσακσεν (70’ Τσαρλς), Μπρουμάδο (70’ Λιντ), Σίστο (82’ Μαρόνι).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (79’ Ελ Καντουρί), Τσιγγάρας, Σβαμπ (69’ Βιεϊρίνια), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (79’ Σοάρες), Μιτρίτσα (46’ Μπίσεσβαρ), Άκπομ (85’ Τσόλακ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter