Conference League: Έμαθε αντιπάλους ο Παναθηναϊκός στη League Phase – Αναλυτικά η κλήρωση

Conference League: Έμαθε αντιπάλους ο Παναθηναϊκός στη League Phase – Αναλυτικά η κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τις έξι ομάδες που θα αντιμετωπίσει στη League Phase του Europa Conference League.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τις: Τσέλσι (εντός έδρας), Τζουργκάρντεν (εκτός έδρας), Ελσίνκι (εντός έδρας), Νιου Σεντς (εκτός έδρας), Μπόρατς Μπάνια Λούκα (εκτός έδρας), Ντινάμο Μινσκ (εντός έδρας).

Τι ισχύει με το League Stage

Οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η έως την 8η θέση περνούν απευθείας στη φάση των «16». Όσες τερματίσουν στις θέσεις 9 έως 24 θα παίξουν δύο νοκ άουτ ματς μεταξύ τους με τους νικητές να τσεκάρουν εισιτήριο για την επόμενη φάση. Αντίθετα, όσες τερματίσουν από την 25η έως την 36η θέση θα ολοκληρώσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι για φέτος. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα μετά την πρώτη φάση σε Champions και Europa League, ο αποκλεισμός δεν θα συνοδεύεται από «υποβιβασμό» στην κατώτερη διοργάνωση.

Οι ημερομηνίες στο Conference League

  • 1η αγωνιστική: 3 Οκτωβρίου 2024
  • 2η αγωνιστική: 24 Οκτωβρίου 2024
  • 3η αγωνιστική: 7 Νοεμβρίου 2024
  • 4η αγωνιστική: 28 Νοεμβρίου 2024
  • 5η αγωνιστική: 12 Δεκεμβρίου 2024
  • 6η αγωνιστική: 19 Δεκεμβρίου 2024

Europa League: Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έμαθαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στη League Phase του Europa League. Από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας προέκυψαν τα εξής:

Διαβάστε σχετικά: Europa League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στη League Phase

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τις: Σλάβια Πράγας (εντός έδρας), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός έδρας), Φερεντσβάρος (εντός έδρας), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός έδρας), Πλζέν (εντός έδρας), Γαλατασαράι (εκτός έδρας), Στεάουα (εντός έδρας), Ρίγα (εκτός έδρας).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις: Ρέιντζερς (εντός έδρας), Πόρτο (εκτός έδρας), Μπράγκα (εντός έδρας), Λυόν (εκτός έδρας), Καραμπάχ (εντός έδρας), Μάλμε (εκτός έδρας), Τβέντε (εντός έδρας), Στεάουα (εκτός έδρας).
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter