Champions League: Στα ημιτελικά με υπογραφή Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ισοπαλία με τη Μπάγερν

Με τον Χάαλαντ να «εκτελεί», η Μάντσεστερ Σίτι άντεξε στο Μόναχο (1-1) και περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης!

Με κορυφαίο τον Σανέ, ο οποίος «πυροβολούσε» από κάθε απόσταση την εστία του Έντερσον (21’, 28’) η Μπάγερν Μονάχου έψαχνε τρόπο να βάλει φωτιά στον επαναληπτικό, όμως κάπου εκεί εμφανίστηκε ξανά σε πυροσβεστικό ρόλο ο Ουπαμεκανό.

Ο γάλλος αμυντικός, παρότι αρχικά είχε τα χέρια πίσω από την πλάτη, τα άνοιξε τελευταία στιγμή στο σουτ του Γκιντογάν (35’) με αποτέλεσμα ο Τουρπέν να δείξει την λευκή βούλα. Ο Χάαλαντ σημάδεψε τον βαυαρικό ουρανό (38’) από το σημείο του πέναλτι, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι ήξερε πια ότι η ψυχολογία του Γάλλου στόπερ είχε καταστραφεί.

Το πέναλτι σε χέρι του Ακάντζι το αξιοποίησε ο Κίμιχ (83’) και οι Βαυαροί απέφυγαν τουλάχιστον την εντός έδρας ήττα, με το 1-1 να στέλνει την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού στα ημιτελικά της διοργάνωσης και στα δόντια της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Τόμας Τούχελ): Ζόμερ, Παβάρ (77’ Στάνισιτς), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ζοάο Κανσέλο (63’ Ντέιβις), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Μουσιάλα (71’ Τόμας Μίλερ), Κομάν, Σανέ (63’ Μανέ), Τσούπο-Μοτίνγκ (71’ Τελ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Ακάντζι, Στόουνς, Ρουμπέν Ντίας, Ακέ (66’ Λαπόρτ), Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκιντογάν, Ντε Μπρόινε (88’ Γουόκερ), Γκρίλις, Χάαλαντ (84’ Άλβαρες).